Komentara: 0
Pregleda: 553

Promocija knjige „Umeće preobražaja života“ Dušana Jovanovića

07. jun 2023. u 18:00 časova
Eko centar Palić

Kako naše odluke utiču na naš život? Kako otkriti i živeti svoju misiju-svrhu? Kako disciplina ima moć da menja život? Odgovore na ova, ali i mnoga druga životna pitanja potražite u knjizi Umeće preobražaja života autora Dušana Jovanovića, koja će subotičkoj publici biti predstavljena 7. juna u Eko centru Kongresnog centra, na Paliću, sa početkom od 18 h.
 
Autor Dušan Jovanović, diplomirani inženjer mašinstva, iza sebe ima uspešnu dugogodišnju karijeru, čiji uspeh najverodostojnije ilustruje eksponencijalni rast subotičke kompanije Joviste, koja je za tri i po godine ušla u tri najbolje kompanije u Srbiji za proizvodnju PVC stolarije. Umeće preobražaja života istražuje brojne teme od velike životne važnosti, poput značajnog mesta discipline na putu do uspeha, ali i planiranje i ostvarivanje životnih ciljeva, potraga za pravim putem, važnost znjanja i stalnog traganja za duhovnom suštinom i smislom.

Autor ističe da je knjigu prvenstveno namenio mladim ljudima, navodeći da nas „prilikom kupovine bilo kakvog komada nameštaja mi dobijemo delove, alat i uputstvo za montažu, dok nas u život nas pošalju bez životnog uputstva”. Shodno tome, Umetnost preobražaja života može se posmatrati kao vredna zbirka životnih uputstava, koja mladim ljudima pomaže u snalaženju kroz neizvesna i nesigurna vremena.

Bogato iskustvo stečeno u konsaltingu, ali i vođenju brojnih seminara, radionica i tim bildinga, autor je pretočio u knjigu koja sadrži brojne životne mudrosti prožete iskustvenim primerima i stoga može poslužiti kao vodič svim duhovnim tragačima, naročito mladim ljudima pred kojima stoje važne životne odluke.

Promocija knjige „Umeće preobražaja života“ Dušana Jovanovića

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.