Komentara: 1
Pregleda: 2151
Video

Promocija knjige Dušana Jovanovića "Umeće preobražaja života" sutra u Eko centru na Paliću

06.06.2023. u 12:08h
Sponzorisani sadržaj
U sredu, 7. juna, u Eko centru Kongresnog centra na Paliću biće upriličena promocija knjige Dušana Jovanovića "Umeće preobražaja života". Početak je zakazan za 18h.
Promocija knjige Dušana Jovanovića "Umeće preobražaja života" sutra u Eko centru na Paliću

Kako naše odluke utiču na naš život? Kako otkriti i živeti svoju misiju - svrhu? Kako disciplina ima moć da menja život? Odgovore na ova, ali i mnoga druga životna pitanja potražite u knjizi "Umeće preobražaja života".

Autor Dušan Jovanović, diplomirani inženjer mašinstva, iza sebe ima dugogodišnju uspešnu karijeru koju najverodostojnije ilistruje eksponencijalni rast subotičke kompanije "Joviste" koja je za tri i po godine svrstana među tri najbolje kompanije za proizvodnju PVC stolarije u zemlji.

- "Umeće preobražaja života" istražuje brojne teme od velike životne važnosti, poput značajnog mesta koje zauzima disciplina na putu do uspeha, ali i planiranje i ostvarivanje životnih ciljeva, potraga za pravim putem, važnost znanja i stalnog traganja za duhovnom suštinom i smislom - ističe autor - Knjiga je prvenstveno namenjena mladim ljudima. Znate, prilikom kupovine bilo kakvog nameštaja mi dobijemo delove, alat i uputstvo za montažu, dok nas u život pošalju bez životnog uputstva. Shodno tome, "Umetnost preobražaja života" može se posmatrati kao vredna zbirka životnih uputstava, koja mladim ljudima pomaže u snalaženju kroz neizvesna i nesigurna vremena.

Promocija knjige Dušana Jovanovića "Umeće preobražaja života" sutra u Eko centru na Paliću

Bogato iskustvo stečeno u konsaltingu, ali i vođenju brojnih seminara, radionica i tim bildinga, autor je pretočio u knjigu koja sadrži brojne životne mudrosti prožete iskustvenim primerima i stoga može poslužiti kao vodič svim duhovnim tragačima, naročito mladim ljudima pred kojima stoje važne životne odluke.

Uz autora, na prezentaciji će se obratiti i Branislav Matejin, osnivač AKA Fight Fitness-a koji će predstaviti svoj tim i kompaniju "Ready 4 Fight".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2151

Povezano dešavanje

Povezane teme

palić

promocija knjige

eko centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.