Dvanaesto noćno pešačenje Subotičkom peščarom

Subotička peščara
Više detalja

Planinarski klub Spartak vas poziva na 12. noćno pešačenje Subotičkom peščarom. Skupljanje je u subotu 7.12.2019.u prostorijama kluba u 19:30h. Adresa kluba je: Bose Milicevic bb preko puta pošte 2 a 100m od železničke stanice. Polazak je autobusom 1-A sa stajališta kod Jadrana (bife Majo) u 20:10h. Polazak na pešačenje je sa stajališta Kelebija opština oko 20:40h. Na jezeru Majdan će biti naložena logorska vatra. Tu ćemo se odmoriti, ispeći slaninicu, kobasicu itd. Naravno i pojesti. Obavezno fotkanje kod vatre.Posle toga nastavljamo ka okretnici dvojke. Nastavljamo pešačenje ulicom Proleterskih brigada pa kraj Hale sportova do centra grada. Oko 22:10min smo kod jezera Majdan. Boravak kod jezera će biti oko 40min. Prema gradu polazimo oko 23h. Akcija se završava kod Hale sportova gde ćemo biti između jedan sat i 1:30h. Vodič ima pravo izmene vremena u zavisnosti od broja učesnika i brzine kretanja kolone. Ukupna dužina staze je 12km.

Poneti: baterijsku lampu, slaninice ili kobasice za pečenje, malo slatkiša i toplo se obući. Poneti rukavice, kapu, obući topli donji veš i naravno pratiti prognozu. U slučaju najavljene kiše poneti kišnu kabanicu ili kišobran.

Ako ponesete sve što je potrebno uživaćete u ovoj noćnoj avanturi.

Vodič na stazi je Đorđe Radulović tel-064-161-18-25

0
Planinar [pre 13 dana i 3 časa] Odgovori
Noćno pešačenje se svake godine održava između dana osnivanja Planinarskog kluba Spartak 15.11. i svetskog Dana planina koji je 11. decembra.
Pogledajte video poziv.
https://youtu.be/WfeYKRys3Uk
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.