Komentara: 4
Pregleda: 3987

Sportska dešavanja za vikend (8.11.)

08.11.2013. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Sportski vikend započinju odbojkašice večerašnjim duelom protiv Kolubare. U subotu na terenima u Subotici svoje protivnike dočekaće fudbalerke, rvači i rukometaši, dok će u nedelju FK "Palić" odigrati svoju utakmicu 13. kola Srpske lige Vojvodina. U nedelju se takođe održava Klubska konjička trka.
Sportska dešavanja za vikend (8.11.)

Odbojkašice Spartaka dočekuju ekipu Kolubare

ŽOK "Spartak" večeras je domaćin ekipi Kolubare u utakmici koja se igra u okviru 5. kola Super lige za žene. Ovu utakmicu Subotičanke dočekuju kao lideri na tabeli pošto su u prošlom kolu pobedili ekipu Partizan Vizure. Utakmica se igra večeras (petak) od 19 časova u mlaoj sali Hale sportova. Ulaz je besplatan.

Odbojkašice NIS Spartak II dočekuju Merkur

U utakmici 4. kola Prve vojvođanske lige grupa "Sever" odbojkašice ŽOK "NIS Spartak II" u subotu od 11 časova u maloj sali Hale sportova dočekuju ekipu Merkura. Ulaz je besplatan.  Subotičanke imaju 2 pobede i 1 poraz i nalaze se na trećem mestu Prve vojvođanske lige.

Odbojkaši Spartaka gostuju u Požarevcu ekipi Mladog Radnika

Odbojkaši Spartaka u 4. kolu Wiener Städtische Super lige gostuju u Požarevcu ekipi Mladog Radnika. Izabranici Aleksandra Petrovića u poslednja dva kola doživeli su dva poraza i u utakmici sa Mladim Radnikom moraju da podignu igru na viši nivo i pokušaju da iznenade domaćina. Utakmica se igra u Požarevcu u subotu od 19 časova.

Fudbalerke Spartaka u derbiju šampionata dočekuju Mašinac

Aktuelne šampionke Srbije dočekuju u subotu konkurenta za novu titulu, ekipu Mašinca iz Niša. Iako je prilično izvesno zbog bodovne razlike da su Subotičanke već teoretski odbranile titulu, na sutrašnjoj utakmici očekuje se dobar fudbal, ali i pobeda domaćih. Meč 11. kola Super lige Srbije između ŽFK "Spartak" i ŽFK "Mašinac" igra se na Gradskom stadionu u Subotici u subotu od 13 časova. Ulaz je besplatan.

Fudbaleri Spartaka gostuju u Novom Pazaru

FK "Spartak" u odličnoj atmosferi otputovao je za Novi Pazar na utakmicu 12. kola Super lige srbije. Iako je "Spartak"  u velikom naletu posle vezanih 5 pobeda svi u klubu su uvereni da se ekipa neće opustiti, pogotovo što je protivnik neugodan i nepredvidiv. Ekipa je krenula na put još danas prepodne, a prvi trening treba da obave u večernjem terminu pod reflektorima. Utakmica se igra u subotu od 13:30h.

Košarkašice gostuju u Vrbasu

Košarkašice Spartaka u nastavku Prve lige (6. kolo) sutra gostuju u Vrbasu ekipi "Vrbas Medela". U dosadašnjem toku prvenstva Subotičanke su zabeležile tri pobede uz dva poraza dok se ekipa Vrbasa nalazi u gornjem delu tabele sa pobedom više. Utakmica se igra u Vrbasu u subotu od 19 časova.

Košarkaši Spartaka gostuju u Čačku

Košarkaši Spartaka u 6. kolu Druge lige gostuju u Čačku ekipi Mladosti. Subotički košarkaši odlično su otvorili prvenstvo i nalaze se na drugom mestu sa skorom od četiri pobede i jednog poraza. Utakmica se igra u subotu od 15:30h.

Rvači Spartaka dočekuju Radnički iz Kragujevca

U borbi za ulazak u play off rvači Spartaka sutra dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca. U prošlom kolu Subotičani su bili bolji od Radničkog iz Sombora. Meč 6. kola Prve lige u rvanju zakazan je za 15 časova u maloj sali Hale sportova. Ulaz je besplatan.

Rukometaši Spartaka domaćini su ekipi Rudara iz Kostolca

Posle odličnog starta u Superligaškom društvu rukometaši Spartak Vojputa doživeli su drugi poraz u ligi, poslednji u prošlom kolu protiv ekipe Jugović Unimeta, ali i pre par dana prošli u finale Kupa Vojvodine. U meču 9.kola Super lige Srbije rukometaši Spartaka ove subote su domaćini ekipi Rudara. Meč se igra u subotu u Hali sportova od 19 časova. Ulaz je besplatan.

Rukometašice Spartaka dočekuju ekipu Radničkog iz Kovina

ŽRK "Spartak" u okviru 8. kola Druge lige Srbije grupa Sever dočekuje ekipu Radničkog iz Kovina. U dosadašnjih 5 odigranih mečeva rukometašice Spartaka imaju učinak od 3 (vezane) pobede i dva poraza, dok gošće iz 6 mečeva imaju 2 pobede i 4 poraza. Meč se igra u Hali sportova u nedelju od 16 časova. Ulaz je besplatan.

Klubska trka - 6 konjičkih trka

U nedelju će se na gradskom hipodromu u organizaciji Konjičkog kluba "Bačka" održati Klupska trka - 6 konjičkih trka. Početak je u 13 časova.

Fudbaleri Palića dočekuju Radnički iz Nove Pazove

U okviru 13. kola Srpske lige "Vojvodina", fudbaleri Palića na krilima dve vezane pobede dočekuju ekipu Radničkog iz Nove Pazove. Meč se igra u nedelju od 13 časova na terenu SC "Janko Pejanović" na Paliću.

Fudbaleri Bačke gostuju Dinamu iz Pančeva

Za razliku od fudbalera Palića, Bačka 1901 je vezala dva poraza i u sledećem meču na gostovanju u Pančevu pokušaće da prekinu negativan niz i vrate se na pobedničke staze. Dinamo je ekipa koja ima 4 pobede, čak 7 nerešenih rezultata i samo jedan poraz, za razliku od Bačke koja ima bilans od 4 pobede, poraza i nerešena rezultata. Meč se igra u nedelju od 13 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3987
Povezane teme

hala sportova

fudbal

odbojka

rukometni klub spartak

rukomet

gradski stadion

sportski pregled

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.