Komentara: 1
Pregleda: 2671

ŽFK "Spartak" u subotu protiv Mašinca za kraj jesenjeg dela

07.11.2013. u 12:51h
Izvor: RTV Yueco
Igračice ženskog fudbalskog kluba "Spartak" u subotu 9. novembra igraju poslednju utakmicu u jesenjem delu prvenstva protiv ekipe Mašinca iz Niša.
ŽFK "Spartak" u subotu protiv Mašinca za kraj jesenjeg dela

ŽFK "Spartak" ima neprekidan niz od 10 pobeda i igra na domaćem terenu, sa druge strane Mašinac je ekipa koja je godinama suvereno vladala ženskim fudbalom Srbije, ali u poslednje vreme prolazi kroz loš period. I pored toga Mašinac je tim koji je uvek nepredvidiv i neugodan protivnik, što će predstojećem meču dati posebnu draž.

Igračice ženskog fudbalskog kluba "Spartak" utakmicom protiv ekipe Mašinca iz Niša staviće tačku na prvi deo sezone. U timu Borisa Arsića devojke Spartaka se uvek priremaju isto bez obzira koje protivnik na terenu.

Iako je bodovna prednost na strani igračica Spartaka one prvi deo sezone žele da završe na najbolji mogući nači.I ako su devojke Spartaka dugo u takmičarskom pogonu, kod njih se ne vidi umor jer žele da i u sezoni 2013/2014 budu najbolje u državi.

Utakmica 11. kola Super lige između igračica Spartaka i Mašinca biće odigrana u subotu devetog novembra na Gradskom stadionu sa početkom u 13 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2671
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.