Komentara: 0
Pregleda: 3592
Foto

Poraz odbojkaša Spartaka od Đerdapa (0:3)

03.11.2013. u 20:59h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkaši Spartaka dočekali su u okviru 3. kola Wiener Städtische lige ekipu Đerdapa i posle 74 minuta igre poraženi maksimalnim rezultatom 0:3. Utakmica se igrala u subotičkoj Hali sportova pred oko 300 gledalaca.
Poraz odbojkaša Spartaka od Đerdapa (0:3)

Na krilima istorijske pobede u šesnaestini finala CEV Kupa Đerdap je doputovao u Suboticu. Sa ogromnom dozom samopouzdanja su Kladovčani ušli u susret protiv Spartaka i odigrali su fenomenalan meč, sa izrazito malim brojem grešaka i visokim procentima u realizaciji napada.

Nije domaćin igrao loše. Naprotiv, Subotičani su dali sve od sebe, ali ovoga puta je jednostavno pobedila kvalitetnija ekipa, koja je znala da iskoristi sve svoje prednosti. Blistao je Petar Krsmanović, koji je osvojio 15 poena, uz sjajan učinak u napadu (11-8), pet blokova i jedan as.

Odlični su bili i Ristić (12), Ateljević (9), Ćosić (8), Mirosavljević (7). Već po raspodeli poena jasno se vidi da su gotovo svi u gostujućem timu bili raspoloženi za igru. Posle prva dva seta u kojima je Đerdap potpuno kontrolisao rezultat, usledio je nešto uzbudljiviji, treći period.

Poraz odbojkaša Spartaka od Đerdapa (0:3)

Spartak je u nekoliko navrata dolazio do izjednačenja, bilo je 22:22 u završnici, ali su Kladovčani priveli meč kraju u samo tri seta – 25:23. Kod domaćih, bolji od ostalih bio je Kecman sa 16 poena, a jedini dvocifreni pored njega bio je Janjić, koji je stigao do deset poena.

Poraz odbojkaša Spartaka od Đerdapa (0:3)

Utakmicu je obeležila i povreda Miloša Ateljevića igrača Đerdapa kojem je stradalo koleno i posle preliminarnog zbrinjavanja odbojkaš je transportovan na snimanje i detaljno utvrđivanje stepena povrede.

Poraz odbojkaša Spartaka od Đerdapa (0:3)

Spartak (Subotica) – Đerdap 0:3
(15:25, 22:25, 23:25)

Dvorana: „Dudova šuma“
Gledalaca: 300
Sudije: Igor Miljković i Zoran Radovanović
Trajanje meča: 74 minuta

SPARTAK: Kujundžić, Crnjanski 8, Jungić 3, Janačkov, Janjić 10, Elezović 2, Čajić, Konkolj (libero), Kecman 16, Pualić, S. Ilić 8, Stefanović. Trener: Aleksandar Petrović.

ĐERDAP: Škundrić (libero), Đ. Ilić, Ristić 12, Mirosavljević 7, Krsmanović 15, Ateljević 9, Ćosić 8, Živanović 3, Antić, Brzaković 1. Trener: Milan Tošić.

Posle drugog uzastopnog poraza Spartak ima odnos pobeda i poraza 1:2. U narednom kolu koji se igra narednog vikenda Spartak gostuje u Požarevcu ekipi Mladog Radnika.

Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojka (M): Spartak - Đerdap Odbojka (M): Spartak - Đerdap Odbojka (M): Spartak - Đerdap Odbojka (M): Spartak - Đerdap Odbojka (M): Spartak - Đerdap Odbojka (M): Spartak - Đerdap Odbojka (M): Spartak - Đerdap Odbojka (M): Spartak - Đerdap
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3592
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.