Komentara: 1
Pregleda: 4766

FK "Spartak" u subotu gostuje u Novom Pazaru

07.11.2013. u 19:23h
Izvor: FK "Spartak"
Fk "Spartak" u 12. kolu Jelen Super lige gostuje ekipi Novog Pazara, sa kojima Subotičani imaju pozitivan skor. Povodom te utakmice u Trofejnoj sali Sportskog saveza Subotice održana je press konferencija na kojoj su prisustvovali šef struke Dragan Kanatlarovski i prvotimci Stefan Cicmil i Siniša Stvanović.
FK "Spartak" u subotu gostuje u Novom Pazaru

Dragan Kanatlarovski se prvo osvrnuo na prošlo kolo i pobedu nad Čukar istako pozitivan rezulta u proteklih pet kola i da ekipa sa puno samopuzdanja putuje na megdan narednom protivniku.

"Mislim da idemo dobrim putem. U prošlom kolu pobedili smo Čukarički, veoma kvalitetan sastav. Bila je to utakmica od koje smo svi strepeli, međutim igrači su svojom željom, znanjem i kvalitetom uspeli da pobede. Postigli smo tri gola, a pobeda je mogla biti i ubedljivija. Loše smo počeli susret ali smo odlično odigrali drugo poluvreme i svoju dominaciju krunisali."

Prvi trener istakao je i dobru tamosferu i da ekipa sa puno samopuzdanja putuje na megdan narednom protivniku.

"Dobro smo radili cele nedelje i očekujem ponovo dobro izdanje. Oslabljeni smo neigranjem Radovića i Puškarića zbog problema sa kartonima. Međutim imamo kvalitetne zamene i verujem da će momci koji dobiju priliku dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat. Pred nama je svaka utakmica najvažnija. Međutim, sigurno je da je meč u Novom Pazaru specifičan sportski doživljaj. Domaća publika dolazi u velikom broju i bodri svoje ljubimce. Novi Pazar ima kvalitetnu ekipu sa dobrim pojedincima, ali mislim da naš tim ima kvalitet koji može da odgovori njihovoj igri, da izdrži pritisak i da ne podlegne domaćoj atmosferi."

"Nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat u Pazaru. Dobro treniramo cele nedelja kao u ostalom i prethodnih nedelja. Svaki pojedinac daje svoj maksimum na treningu što se odrazilo na utakmicama i dobrim rezultatima. Četiri utakmice nismo primili gol što nas posebno ohrabruje. Za to nije zaslužna samo odbrana već ceo tim na čelu sa golmanom. Igramo kompaktno, svi se branimo i svi napadamo, i to je ključ uspeha u ovih pet kola. Očekujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat što bi za nas predstavljalo i osvajanje jednog boda. Radi se o vrlo kvalitetnbom protivniku koji pred svojim navijačima pruža odlične igre. Teško gostovanje je pred nama, ali uz dobar pristup očekujem dobar rezultat. " - izjavio je Stefan Cicmil, štoper Spartaka

Siniša Stevanović koji je dugo kuburio sa povredama sada spremno dočekuje naredni meč.

"Nakon godinu ipo dana problema sa povredama napokon sam se vratio u pravu formu. Ekipa Novog Pazara igra dobar i kvalitetan fudbal. Radi se o čvrstoj ekipi koja je na prošlom gostovanju zabeležila pobedu i sigurno će biti silno motivisani da pred svojom publikom potvrde ta tri nova boda. Imaju sjanje uslove za igru, odličan teren. Očekuje nas prava fudbalska atmosfera sa vatrenim domaćim navijačima. Uz dužno poštovanje Novog pazara, mislim da se na tom meču mi sve pitamo. Prethodni rezultati nam daju razlog da se nadamo pozitivnom rezultatu, u prethodnih šest kola primili smo samo jedan gol. Na ruku nam ide i statistika koja kaže da nikada nismo izgubili u Naovom Pazaru. Očekujem lepu fudbalsku predstavu u kojoj ćemo mi izaći kao pobednici"

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4766
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

dragan kanatlarovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.