Komentara: 66
Pregleda: 69407

Smenjen načelnik policije u Subotici

29.07.2016. u 02:04h > 17.01.2017. u 15:11h
Izvor: Dnevnik Online
Smenjen načelnik policije u Subotici

Načelnik Policijske uprave u Subotici Borivoj Mucalj smenjen je s te dužnosti, saznaje "Dnevnik" nezvanično. Umesto Mucalja, za šefa subotičke Policijske uprave postavljen je Milorad Šušnić.

Na mesto prvog čoveka subotičke policije Šušnić dolazi s mesta šefa Grupe Policijske uprave u Novom Sadu za razbojništva, iznude i otmice.

Istovremeno, za vršioca dužnosti načelnika Odeljenja kriminalističke policije u PU Subotica postavljen je Goran Radonjić, koji je do sada u Policijskoj upravi Novi Sad bio šef Grupe za opšti kriminal. 

Razlozi za smenu?

Za sada nisu poznati razlozi smene dugogodišnjeg načelnika subotičke Policijske uprave. Nezvanično, međutim, pretpostavlja se da je jedan od razloga ubistvo Mirka Milićevića početkom ovog meseca. Po našim saznanjima, to je bio treći pokušaj njegove likvidacije. Pre pola godine on je, kako nezvanično saznajemo, zatražio policijsku zaštitu zbog pretnji likvidacijom, ali je nije dobio.

Inače, pripadnici MUP-a su već 4. jula uhapsili 11 osoba osumnjičenih za Milićevićevo ubistvo, koji pripadaju kriminalnoj grupi koju predvodi A. K.

Ove godine to je četvrta smena čelnika policijskih uprava. U martu su smenjeni načelnici policijskih uprava u Zaječaru, Vranju i Užicu zbog, kako se saznaje, loših rezultata u prethodnom periodu. Dužnosti je tada razrešena dosad jedina žena načelnik Dragica Jevtović iz Užica, načelnik vranjske policijske uprave Slađan Velinović, i prvi čovek PU Zaječar Goran Tomić.

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 66
Pregleda: 69407

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

borivoje mucalj

milorad šušnić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.