Komentara: 0
Pregleda: 4417

Pravni fakultet upisuje 100 studenata na prvu godinu akademskih studija

30.06.2016. u 14:48h
Izvor: PR tekst
Pravni fakultet za privredu i pravosuđe upisuje 100 studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2016/17. godini za studiranje na visokoškolskoj jedinici u Subotici u prvom upisnom roku, u prvu godinu osnovnih studija na akreditovani studijski program Opšte pravo. 
Pravni fakultet upisuje 100 studenata na prvu godinu akademskih studija

Pravo da konkurišu i da se upišu na Fakultet, imaju lica sa završenom srednjom školom u četvorogodišnjem trajanju. Strani državljani se mogu upisati na studijske programe, pod istim uslovima kao i domaći državljanin, uz priznavanje strane obrazovne isprave. Lica koja poseduju dokumenta Republike Srpske, konkurišu bez priznavanja strane isprave. Kandidati pre upisa polažu prijemni ispit u obliku testa iz Opšte kulture.

Prijavljivanje zainteresovanih kandidata vršiće se 5. i 6. jula, polaganje prijemnog ispita 8. jula, a upis primljenih kandidata vršiće se 14. i 15. jula od 9 do 14 sati. Prijave, polaganje prijemnog ispita i upis održaće se u prostorijama odeljenja u Subotici, u Ulici Braće Radić 38.

Fakultet odobrava 10% popusta na školarinu na 1 godini studija za kandidate koji se upišu u prvom, julskom, upisnom roku.

Pravni fakultet u Subotici upisuje i lica sa višim obrazovanjem ili lica koji prelaze sa drugih samostalnih visokoškolskih ustanova na onu godinu osnovnih studija Fakulteta, za koju ispunjavaju uslove, prema pravilima Fakulteta, bez polaganja prijemnog ispita.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4417

Povezane vesti

Povezane teme

upis na fakultet

fakultet za privredu i pravosuđe

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.