Komentara: 0
Pregleda: 1661

Održano 3. Prvenstvo Srbije u sportskom penjanju

15.09.2014. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
U Subotici je za vikend održano 3. kolo Državnog prvenstva u sportskom penjanju. Takmičenje je održano u OŠ "Majšanski put", a subotička ekipa je osvojila ukupno 13 medalja.
Održano 3. Prvenstvo Srbije u sportskom penjanju

Na takmičenju koje je održano 13. i 14. septembra učestvovalo je pet klubova iz Srbije i jedan klub iz Mađarske, učešće je uzelo više od 40 sportskih penjača.

Na šampionatu su bili predstavnici klubova „Avala” i „Black rock” iz Beograda, Penjački klub „Zemun” iz Zemuna, Penjačkog i sportskog društva „Goč” iz Vrnjačke Banje i domaćini iz Penjačkog kluba „Spartak” iz Subotice.

Subotičani su se odlično plasirali sa ukupno 6 zlatnih, 4 srebrnih i 3 bronzanih medalja. Zlatne medalje su osvojili: Ilija Tomić (2 medalje), Sara Pirnat, Oleg Petrekanović, Bognar Nora i Nebojša Obradović. Srebrne medalje su osvojili: Milan Tomić, Klebečko Sabina, Sergej Žeželj, Radovanović Jelena. Bronzane medalje su osvojile: Latos Stella, Pupovac Jovana, Sara Pirnat.   

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1661
Povezane teme

osnovna škola majšanski put

penjački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.