Komentara: 0
Pregleda: 3621

Održan koncert Leo Martina u Gradskoj kući

09.11.2013. u 10:51h
Izvor: RTV Yueco
U velikoj većnici Gradske kuće, sinoć je, u okviru "Večeri nostalgije", koncert održao Leo Martin i na taj način podržao Festival Omladina 2013. "Veče nostalgije" je sastavni deo programa ovog Festivala koji će biti održan večeras od 20 časova. Tokom dana, ekipe su vredno radile na pripremama kako bi Festival zasjao punim sjajem.
Održan koncert Leo Martina u Gradskoj kući

71-ogodišnji Miloš Jović, poznatiji kao Leo Martin, obradovao je Subotičku publiku sinoćnim koncertom u Gradskoj kući. Ovaj šansonjer je, kako kaže, po treći put u Subotici i Subotičku publiku ocenjuje kao veoma dobru ističući da Subotičani i Subotičanke imaju smisla za kvalitetnu muziku. Iako nikada nije nastupio u takmičarskom delu Festivala Omladina, kao autor neke pesme ili interpretator, na ovaj način, nastupom u okviru "Večeri nostalgije", daje podršku Festivalu i njegovim organizatorima.

"Veče nostalgije" predstavlja sastavni deo Festivala Omladina koji će biti održan večeras u 20 časovima u sali Mađarskog kulturnog centra (MKC) "Nepker". Vredne ekipe radile su tokom celog današnjeg dana na pripremama za Festival koje su, prema rečima organizatora, tekle po planu.

U okviru takmičarskog dela Festivala pod nazivom "Različitost koja spaja", snage će odmeriti 18 novih kompozicija koje će se takmičiti za brojne, vredne nagrade. Nakon takmičarskog dela, nastupiće specijalni gosti Festivala grupa "Kraljevski apartman".

Izvor: RTV Yueco
Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina Koncert Leo Martina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3621
Povezane teme

leo martin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.