Komentara: 58
Pregleda: 36892

Nastavlja se potraga za maloletnom Tijanom

27.07.2014. u 14:08h
Policija i građani i dalje intenzivno tragaju za Tijanom J. (15) iz Subotice koja je nestala u noći između petka i subote. Potraga je u toku, ali zvaničnih saopštenja policije još uvek nema, javlja sajt bajmok.co
Nastavlja se potraga za maloletnom Tijanom

Na „letnjem putu“ obraslom travom i šibljem u neposrednoj blizini kanala, koji su vatrogasci juče ispumpali, a koji vodi prema Sportskom centru "Rata", Tijanini drugari i drugarice juče tokom ranog jutra pronašli su belu „startas“ patiku i to je za sada jedini trag do kojeg se došlo.

Nestala devojčica se dan pre nestanka vratila sa mora na kojem je bila sa bakom i dedom koji žive u Bajmoku i došla da letnji raspust provede sa najboljim drugovima i drugaricama. Upravo njeni drugari su i krenuli još juče nešto iza ponoći u potragu za nestalom Tijanom, a sa njima i njena porodica, prijatelji, komšije…

Ukoliko imate bilo kakvih saznanja koja bi mogli da pomognu u lociranju mlade Tijane pozovite policiju na broj 192 ili obavestite najbližeg policajca.

Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 58
Pregleda: 36892

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.