Komentara: 7
Pregleda: 1908

Košarka: Spartak večeras za finale, potrebna podrška publike za ostvarenje velikog cilja!

04.05.2024. u 08:00h
Izvor: Subotica.com
Sezona se privodi kraju, svode se računi i naplaćuju se trud, znoj i sve ono dobro i loše urađeno u ostvarivanju ciljeva. Spartak večeras ima priliku da uđe u finale a onda se protiv Vojvodine bori za šampionsku titulu u drugom rangu Regionalne lige, odnosno plasman u viši stepen takmičenja.
Košarka: Spartak večeras za finale, potrebna podrška publike za ostvarenje velikog cilja!

Svesni su u klubu velike prilike koja im se pruša, ne samo pruža nego su je izborili, ali bez prevelike euforije čekaju renaš sa MZT-om da se pokažu na parketu i da zaslužuju da igraju finale ABA-2 lige.

U najavi ovog susreta, koji se igra VEČERAS OD 19 ČASOVA, govorili su prvotimac Marko Tejić i šef struke Spartaka Vladimir Jovanović.

- Igramo verovatno najbitniju utakmicu u dosadašnjem delu sezone, imamo dobar rezultat iz Skoplja ali svesni smo da tu ništa nije završeno, gosti su iskusna ekipa sa dosata dobrih pojedinaca i očekuje nas sigurno teška utakmica - zaključio je krilni centar Tejić.

Košarka: Spartak večeras za finale, potrebna podrška publike za ostvarenje velikog cilja!Trener Jovanović potvrdio je da ekipa spremno dočekuje večerašnji meč, zdrvatsveni bilans je odličan, svi igrači su na raspolaganju, vrše se poslednje pripreme i uz pune tribine očekuje plasman u finale i dvomeč sa Vojvodinom.

- Sistem takmičenja je jako zahtevan, imali smo neke situacije na koje nismo mogli da utičemo, pobeda u Makedoniji je značajna ali svakako nam ne dozvoljava nikakvo opuštanje. Naspram nas je iskusan protivnik, sa nekoliko igrača koji su igrali na najvišem nivou, sa važnim ulogama i znaju kako se igraju ovakve utakmice - istakao je strateg "golubova" - S druge strane mi u Skoplju nismo pokazali najbolje lice i to nam daje za pravo da očekujemo bolje izdanje pred našom publikom.

Košarka: Spartak večeras za finale, potrebna podrška publike za ostvarenje velikog cilja!Od poslednjeg susreta u Regionalnoj ligi prostor za publiku u Hali sportova dobio je unapređenja, KK "Spartak" je proširio kapacitet dodavši novu tribinu sa kojom sada u zbiru ima oko 3.500 sedećih mesta. ukljućujući i parter, stolice pored terena, iza koševa.

Košarka: Spartak očekuje revanš za finale Regionalne lige, Hala sportova proširila kapacitet za publiku

Ulaznice mogu da se kupe onlajn (numerisane su), i neposredno pred početak utakmice u Hali sportova. KK "Spartak Office shoes" pozvao je publiku da još jednom bude vetar u leđa i da doprinos ostvarenju cilja, pa da od naredne sezone i u Subotici gledamo košarkaške velikane Srbije i regiona.

- Moram da pohvalim subotičku publiku. Do sada su bili drugačiji u najpozitivnijem smislu, daju klubu i ovom timu jednu, da me ne shvatite pogrešno, kulturnu podršku, što bih voleo da se i nastavi i iz meča u meč u što većem broju. Veliko je zadovoljstvo voditi tim pred takvom publikom i sa takvom podrškom - rekao je Jovanović, na šta se nadovezao Tejić - Do sada smo uživali nastupajući pred punom halom, pogotovo sada kada kada je proširen kapacitet, verujem da će biti jak vetar u leđa, a mi ćemo se potruditi da pružimo najbolju moguću partiju.

Gledaoce u poluvremenu očekuje sada već tradicionalna nagradna igra, a uz svaku kupljenu  kartu ih očekuje i poklon - majica Spartaka. -

Pre nekoliko dana pozivali smo vas da učestvujete u anketi "Da li bi plasman u ABA ligu bio najveći uspeh subotičke košarke?" i kroz komentare ukratko dopunite vaše mišljenje. Evo, sad i ovde imate tu priliku - da vas čujemo!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 6 dana
Komentara: 7
Pregleda: 1908
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.