Komentara: 32
Pregleda: 10668
Foto

Lisica u porodičnom domu u naselju Ker

26.03.2015. u 20:47h
Izvor: Subotica.com
U dvorište porodice Sič, u Igmanskoj ulici, danas popodne ušetala je lisica, koja je mirno sedela u jednom uglu sve do oko 19 časova, jer niko od nadležnih službi do tada nije reagovao. Patrola Komunalne policije došla je posle više od pet sati, ali nije uspela ništa da uradi jer je lisica pobegla u nepoznatom pravcu.
Lisica u porodičnom domu u naselju Ker

Po rečima Tihomira Siča, lisicu, sa penom oko usta, koja je oko sebe ostavljala krvave tragove, primetili su negde oko 16 časova.

- Sklonila se u jedan kraj dvorišta i tamo mirno sedela, videla joj se pena oko usta što nas je jako uplašilo, jer je naselje puno dece i ljudi – priča Sič. - Odmah smo tražili kome da se obratimo. Zvali smo „Čistoću“, pa Zoološki vrt, ali niko se nije javljao, potom Udruženje lovaca, koje nas je uputilo na Komunalnu policiju, a oni nam rekli da to nije u njihovoj nadležnosti. Nisam odustajao, jer situacija nije bezazlena, zvao sam policiju, koja je ponovo zvala komunalce i tek onda su izašli na teren.

Do tada su cela porodica i komšiluk bili na ulici, jer su se bojali da lisica slučajno nekoga ne napadne jer reakcija takvih vrsta životinja, pogotovo kada su uplašene i na tuđoj teriotorijiu, mogu biti jako nepredvidive.

Lisica u porodičnom domu u naselju Ker

- Kada su komunalci pokušali da je slikaju, lisica je pobegla u naselje, najverovatnije u staru ciglanu. Ono što je najstrašnije je što običan građanin u ovakvim situacijama ne zna kome da se obrati za pomoć, nadležnosti se samo prebacuju sa jedne ustanove na drugu, a nama ne preostaje ništa drugo nego da čekamo – kategoričan je Sič.

Izvor: Subotica.com
Lisica u porodičnom domu Lisica u porodičnom domu Lisica u porodičnom domu Lisica u porodičnom domu Lisica u porodičnom domu Lisica u porodičnom domu Lisica u porodičnom domu Lisica u porodičnom domu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 32
Pregleda: 10668
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.