Komentara: 14
Pregleda: 6272

Mirna večeras u novom takmičarskom izazovu

29.12.2012. u 15:39h
Odlukom publike, Mirna Radulović našla se u duelu sa Saškom Janković u prošloj emisiji šoa “Prvi glas Srbije”, a odlukom žirija uspela je da “preživi”. Večeras je na programu novi "lajv" i posle prošlosubotnjeg iskustva niko se više ne oseća sigurnim. Podržite Mirnu, pošaljite 8 na broj 5556.
Mirna večeras u novom takmičarskom izazovu

Da podsetimo, Mirna je prošle subote na veliko iznenađenje žirija i samih takmičara ušla u duel sa Saškom Janković, s obzirom da su njih dve te večeri imali najmanju "sms podršku". Obe takmičarke su morale po propozicijama da otpevaju još jednu pesmu koja je tada uključivala stručni žiri i njihovo mišljenje. Mirna je po rečima istog tog žirija bila za nijansu bolja i nastavila dalje takmičenje.

Mirna nesumnjivo ima kvalitet, lepo je vaspitana, vrlo pozitivno reprezentuje Suboticu i tim svojim ponašanjem na sceni i odnosom prema obavezama dobila je mnoge simpatije kako publike tako i žirija i samih takmičara.

U razgovoru za Telegraf, talentovana pevačica iz Subotice je ispričala kako se osećala u onih 15 sekundi kada je Mare konačno saopštio ko je ispao od njih dve, zatim s kojim takmičarem se najviše slaže, o svojim muzičkim počecima, ali i o pesmama koje bi volela da peva u narednoj emisiji.

Mirna večeras u novom takmičarskom izazovu

U prošloj emisiji završili ste u duelu sa Saškom Janković. Kako ste se osećali u onih 15 sekundi kada je konačno Mare saopštio ko je ispao?

Sve vreme sam se jako loše osećala jer je Saška osoba s kojom sam se najviše zbližila u kući. Kada je Mare saopštio odluku, bilo je grozno, sigurno bih se bolje osećala da je rekao moje ime, osećala sam se grozno zbog nje. Nisam nikako mogla da se radujem svom prolasku zbog nje.

Važite za jedan od najboljih vokala u ovom serijalu “Prvog glasa Srbije”. Znamo da ne volite da hvalite sebe, ali bismo voleli da to prokomentarišete?

Po mom mišljenju, najbolji vokal među finalistima je Saška Janković, ali drago mi je da čujem takve komplimente, to mi svakako puno znači.

Kako Vaša porodica i Vaši prijatelji iz Subotice reaguju pred svaki Vaš nastup? Da li se nerviraju, grickaju nokte…?

Da, naravno, imam punu podršku i nerviraju se dosta. Naročito poslednje subote kada smo se Saška i ja našle u duelu, bilo im je strašno jer nisu očekivali tako nešto i bili su u šoku.

Podržimo Mirnu

Verovatno se neki neće složiti da za Mirnu Subotičani treba da glasaju samo zato što je Subotičanka, međutim nažalost najbolji primer "lokal patriotizma" videli smo u prošloj finalnoj večeri kada su se u duelu našle po mnogima tri najkvalitetnija vokala serijala "Prvi glas Srbije" i sticajem okolnosti tri vokala iz uslovno rečeno malih sredina. Na vama je da odlučite ko vam je favorit, ali ako se imalo dvoumite neka presudi taj lokal patriotizam i pomozite Mirni da ode tamo gde po mnogima realno i zaslužuje - u nastavak takmičenja PGS.

Ostalo je samo 7 kandidata i večeras dvoje napušta takmičenje. Tema večerašnjeg  "lajva" je filmska muzika. Pozivamo vas da pratite PGS i Mirnu, da glasate za njen redni broj 8 tako što ćete ga poslati na servis 5556.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 6272

Povezane vesti

Povezane teme

prvi glas srbije

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.