Komentara: 2
Pregleda: 3789

Fudbalerke Spartaka u polufinalu Kupa Srbije

30.04.2014. u 22:57h
Izvor: Subotica.com
U četvrtfinalu Kupa Srbije danas su se na Gradskom stadionu u Subotici sastali Spartak i Jagodina i posle 90 minuta igre domaće igračice su ubedljivo slavile i nastavile put kao odbrani titule osvajača Kupa. Fudbalerke Spartaka već u subotu igraju svoj meč 3. kola plejofa Super lige u kojoj dočekuju Mašinac.
Fudbalerke Spartaka u polufinalu Kupa Srbije

Ponovo vrlo efikasna igra uz dosta lepih akcija i nova pobeda šampionki iz Subotice za novo polufinale i nastavak ostvarivanja jednog od ovosezonskih ciljeva - odbrane titule Kupa Srbije.

Fudbalerke Spartaka su već posle dvadesetak minuta došle do značajne prednosti od 3:0 i do poluvremena mreža protivnika se tresla još samo jednom, da bi u nastavku to učinile još 3 puta.

Spartak - Jagodina 7:0 (4:0)
Golove su postigle: Marenić (12', 72')., N’Rehy Tia (14', 48'), Poljak (18'), Ilić (30'), Damjanović (66')

Za ŽFK "Spartak" nastupile su: Gardijan (Ivanov 62'), Ilić, Krstić, Savanović, Vajda (Živković 62'), Malešević, Poljak, N'Rehy, Marenić, Damjanović i Radanović (Adamov 62'). Za ŽFK "Jagodina" nastupile su: Vulović, D. Matić, Vasić, I. Miletić, Racić, S. Miletić, Ašanin, Vojinović, M.Matić, Aranđelović i Kostova.

Fudbalerke Spartaka u polufinalu Kupa Srbije

Osim Spartaka u polufinale Kupa su se plasirali ŽFK "Mašinac", ŽFK "Napredak" i ŽFK "LASK Crvena zvezda". Izvlačenje parova se očekuje odmah nakon prvomajskih praznika. Rezultati 1/4 finala Kupa: Spartak – Jagodina 7:0, Mašinac – Radnički 9:0, Napredak – Požarevac 7:0 i Sloga – Lask Crvena zvezda 0:3.

Spartak - Mašinac, subota od 11 časova

Posle prvog prvenstvenog poraza u prošlom kolu kada su poražene u Kruševcu, fudbalerke Spartaka već u subotu očekuje novi izazov u plejofu Super lige kada u Subotici gostuje ekipa Mašinca. Subotičanke na novoj tabeli zauzimaju treće mesto sa 3 osvojena boda iz dve utakmice, ali s obzirom na propozicije takmičenja i prenešene bodove iz regularnog ligaškog dela na toj tabeli Spartak i dalje ubedljivo vodi sa 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napredak, odnosno 11 bodova u odnosu na trećeplasirani Mašinac.

S obzirom na sistem takmičenja i činjenicu da je do kraja plejofa ostalo da se odigraju još 4 kola, Spartaku je matematički dovoljna još jedna pobeda za "overavanje" titule šampiona Srbije.

Utakmica 3. kola plejofa Super lige igra se na Gradskom stadionu u Subotici u subotu od 11 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3789
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.