Komentara: 0
Pregleda: 2755

Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović"

04.03.2015. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
Predstavnici Zelene ekološke partije uručili su donaciju u vidu računara, sportskih rekvizita i igračaka đacima Školskog centra “Dositej Obradović”.
Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović"

Ova partija je najavila da će deci, kojoj je to neophodno obezbediti i uslove za hipo terapiju, kao i prevoz  kombijem radi školskih i vannastavnih aktivnosti. Školski centar “Dositej Obradović” pohađa 114 dece.

Donacija u vidu kompjutera, sportskih rekvizita i igračaka za razvoj motornih sposobnosti dece je, prema rečima defektologa i roditelja, izuzetno značajna đacima ove škole. Zahvaljujući ovoj donacije deca će imati bolje uslove za razvoj grafomotoričkih sposobnosti.

Prema rečima predstavnika Zelene ekološke partije, koji su ličnim sredstvima i uz podršku sponzora, obezbedili donaciju, ovo je samo početak pružanja pomoći deci sa smetnjama. U narednom periodu, ova partija će deci obezbediti uslove za hipo terapiju.

Školski centar ”Dositej Obradović” pohađa 114 učenika, od 5 godina starosti do srednjoškolskog uzrasta. U okviru srednjoškolskog  obrazovanja Školski centar  ima 11 verifikovanih obrazovnih profila.

Izvor: RTV Yueco
Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović" Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović" Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović" Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović" Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović" Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović" Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović" Donacija za učenike Školskog centra "Dositej Obradović"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2755
Povezane teme

zelena ekološka partija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.