Komentara: 4
Pregleda: 2901

Žurka u Gerontološkom centru u susret letu

21.06.2018. u 15:27h
Izvor: TV Subotica
Žurkom pod nazivom „U susret letu“, korisnici Gerontološkog centra dočekali su ovo godišnje doba, koje je zvanično počelo u 12 časova i 7 minuta, a ujedno su obeležili i Svetski dan muzike.
Žurka u Gerontološkom centru u susret letu

Ovom žurkom, kao i svim drugim aktivnostima koje organizuje u toku godine, Gerontološki centar želi da pokaže da brine o svojim korisnicima, između ostalog, upotpunjujući im slobodno vreme korisnim, ali i zabavnim sadržajima, što je, kako je istakao direktor ove ustanove, Nenad Ivanišević, jedan od najvažnijih zadataka.

- Obeležavamo sve svetske dane raznih manifestacija. Danas je Svestski dan muzike i mislim da to treba obeležiti jer je uz muziku sve lepše, a u isto vreme obeležavamo početak leta, kada nam dolazi jedno letnje i opuštenije vreme, ispunjeno našim programima i godišnjicom Gerontološkog centra, povogom 40 godina postojanja. Stoga, naša ideja jeste da korisnici budu deo svih svetskih dešavanja, koje ćemo obeležiti prigodnim programom - rekao je Ivanišević.

Žurka u Gerontološkom centru u susret letu

Korisnici Gerontološkog centra, uživali su u muzičkom programu i u reviji letnjih ešarpi, koje su njihove vredne ruke izradile u okviru radno-okupacione terapije.

- Bilo bi nam jako monotono da se ovake stvari ne događaju u Gerontološkom centru, jer onda radimo i bavimo se čime znamo i umemo. Ja volim sve ručne radove, tako da se bavim gotovo svime, a to mi stvarno mnogo znači - naglasila je naša starija sugrađanka.

Žurka u Gerontološkom centru u susret letu

U muzičkom delu programa, nastupili su Mihajlo Jančikin i Biserka Pejović, Irena Kovačev, kao i ansambl „Veselice“ i vokalna grupa „Subotičke frajle“, dve grupe nastale u Gerontološkom centru, zahvaljujući takođe radno-okupacionim terapijama. Sve ono što u okviru njih nastane, korisnici ove ustanove uvek sa zadovoljstvom podele sa svojim sugrađanima na brojnim izložbama i manifestacijama poput današnje.

Žurka u Gerontološkom centru u susret letu

Izvor: TV Subotica
Žurka Gerontološkog centra "U susret letu" Žurka Gerontološkog centra "U susret letu" Žurka Gerontološkog centra "U susret letu" Žurka Gerontološkog centra "U susret letu" Žurka Gerontološkog centra "U susret letu" Žurka Gerontološkog centra "U susret letu" Žurka Gerontološkog centra "U susret letu" Žurka Gerontološkog centra "U susret letu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2901
Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

letnja sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.