Komentara: 2
Pregleda: 5195

Zoran Milinković ponovo na klupi Spartak Zlatibor vode

06.02.2012. u 21:14h
Izvor: RTV Yueco
Zoran Milinković ponovo na klupi Spartak Zlatibor vode

Posle odlaska sada već bivšeg trenera FK Spartak Zlatibor vode Zorana Njeguša, rukovodstvo kluba danas je predstavilo novog trenera. Na mesto prvog trenera subotičkog superligaša vratio se Zoran Milinković sa kojim je FK Spartak u sezoni 2009/2010 ostvario istorijski uspeh plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Zoran Milinković je posle odlaska iz Subotice preuzeo FK Vojvodinu sa kojom je u sezoni 2010/2011 igrao finale Kupa Srbije i sa kojom je takođe zauzeo mesto koje je vodilo u kvalifikacije za Ligu Evrope. Milinković je sa FK Spartak potpisao ugovor na četiri meseca.

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Spartak Zlatibor vode zahvalilo se Zoranu Njegušu na korektnoj i profesionalnoj saradnji i sa kojim je Spartak i pored nekih loši rezultata, ostvario odličan uspeh na polusezoni osvajanjem 25 bodova najviše od kada se subotički fudbaleri takmiče u Super ligi.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode stigli su u Budvu gde će odraditi dvonedeljne pripreme i gde će odigrati par prijateljskih utakmica. Prelazni rok je završen, a novina je još to da je Slobodan Simović i zvanično napustio redove "plavih golubova" i prešao u Dinamo Minsk. Novi, stari trener ekipi će se priključiti sutra gde će prisustvovati prvoj kontrolnoj utakmici koju subotički supreligaš igra protiv Petrovca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5195
Povezane teme

spartak zlatibor voda

trener spartak zlatibor voda

Zoran Milinković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.