Komentara: 0
Pregleda: 2497

Zonska smotra recitatora

06.03.2009. u 17:53h
Izvor: RTV Yueco
<p>&rdquo;Pesniče naroda mog&rdquo; naziv je ovogodi&scaron;nje zonske smotre koja je održana u Gradskoj biblioteci. To je tradicionalna smotra koja se organizuje svake godine na nivou države.</p>
Zonska smotra recitatora

Subotica je danas ugostila recitatore iz Apatina, Sombora, Bačke Topole, Ade, Sente, Bečeja i Malog Iđoša,a na takmičenju su učestvovali i naši učenici.

Na takmičenju je učestvovalo 92 učenika. Đaci vole ovakva takmičenja pre svega zbog druženja sa svojijm vršnjacima kao i zbog putovanja u druge gradove. Inicijatori su uvek nastavnici,ali nakon prvog iskustva školarci se trude da I narednih godina budu učesnici.

Smotra recitatora se odvijala u tri kategorije i to niži uzrast,što su činila deca od prvog do četvrtog razreda,srednji uzrast,u kojoj su učestvovali đaci od petog do osmog razreda i stariji uzrast koju su činili srednjoškolci. Kriterijumi su da recitacije ne smeju da traju duže od tri minuta,da su prilagodjeni polu,uzrastu i mogućnostima učesnika.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2497
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.