Komentara: 0
Pregleda: 2883

ŽOK "Spartak" počinje pripreme za novu sezonu

12.06.2013. u 16:24h
Izvor: RTV Yueco
Rukovodstvo ŽOK Spartak posle još jedne uspešne sezone, polako počinje pripreme za novu. Odbojkašice Spartaka igrale su na završnom turniru Kupa Srbije, gde su poražene u polufinalu od Crvene zvezde, kao i finale Play ofa takođe protiv crveno belih, gde su imale prednost od 2-1 u pobedama, ali su ispustile titulu.
ŽOK "Spartak" počinje pripreme za novu sezonu

Klub će pred novu sezonu pretrpeti i neke promene.Posle odlaska Bjelice i Stevanović iz Crvene zvezde, Adela Helić napustila je redove golubica i prešla u redove crveno belih zajedno sa Jelenom Trnić. Olga Raonić koja je došla na osam meseci, takođe je napustila Suboticu i potpisala ugovor sa Poljskim superligašem.

Subotica će i ove godine biti domaćin Evrolige. Ove godine naš grad ugostiće reprezentacije, viceprvaka evrope Nemačku, reprezentaciju Belgije i Izraela. Za reprezentaciju Srbije nastupiće četiri igračice Spartaka Adela Helić, Sofija Medić, Olga Raonić i Aleksandra Cvetićanin. Reprezentacija Srbije dolazi u Suboticu u ponedeljak 17 juna, a utakmice Evrolige igraju se od 21 do 23 juna.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2883
Povezane teme

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.