• Pregleda: 2605

ŽOK "Spartak" počinje pripreme za novu sezonu

Rukovodstvo ŽOK Spartak posle još jedne uspešne sezone, polako počinje pripreme za novu. Odbojkašice Spartaka igrale su na završnom turniru Kupa Srbije, gde su poražene u polufinalu od Crvene zvezde, kao i finale Play ofa takođe protiv crveno belih, gde su imale prednost od 2-1 u pobedama, ali su ispustile titulu.
ŽOK "Spartak" počinje pripreme za novu sezonu

Klub će pred novu sezonu pretrpeti i neke promene.Posle odlaska Bjelice i Stevanović iz Crvene zvezde, Adela Helić napustila je redove golubica i prešla u redove crveno belih zajedno sa Jelenom Trnić. Olga Raonić koja je došla na osam meseci, takođe je napustila Suboticu i potpisala ugovor sa Poljskim superligašem.

Subotica će i ove godine biti domaćin Evrolige. Ove godine naš grad ugostiće reprezentacije, viceprvaka evrope Nemačku, reprezentaciju Belgije i Izraela. Za reprezentaciju Srbije nastupiće četiri igračice Spartaka Adela Helić, Sofija Medić, Olga Raonić i Aleksandra Cvetićanin. Reprezentacija Srbije dolazi u Suboticu u ponedeljak 17 juna, a utakmice Evrolige igraju se od 21 do 23 juna.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.