Komentara: 18
Pregleda: 7768

Zimski vašar "Winterfest" počinje 5. decembra

30.11.2018. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje ovogodišnjeg Zimskog vašara pod nazivom "Winterfest 2018/2019" biće upriličeno u sredu, 5. decembra, na Trgu republike u 18 časova. Tradicionalni vašar trajaće do 13. januara naredne godine, a za posetioce će biti otvoren svakoga dana, od 9 do 21 čas.
Zimski vašar "Winterfest" počinje 5. decembra

"Winterfest" zimski vašar, koji se održava po osmi put, JKP "Subotičke pijace" organizuje se u cilju očuvanja tradicije izrade narodnih rukotvorina, prezentovanja velikog broja proizvoda retkih i starih zanata regiona, uvek iznova zanimljivih umetničkih ručnih radova, promocije široke ponude domaće i organske hrane, bogate ponude različitih vrsta kuvanog vina, kao i gastronomske ponude tradicionalnih jela sa ovdašnjeg područja, a sve u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Ove godine, na preko 90 prodajnih štandova, posetiocima će se predstaviti zanatlije, preduzetnici i ostali izlagači sa svojim umetničkim rukotvorinama, originalnim idejama za poklone, slatkišima i toplim napicima, uz mnoge ponude za decu.

- Kao i prethodnih godina, Zimski vašar "Winterfest" predstavljaće omiljeno sastajalište kako mlađih, tako i starijih generacija sugrađana, ali i dragih gostiju našeg grada - poručuju iz JKP "Subotičke pijace".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 7768
Povezane teme

jkp subotičke pijace

winterfest subotica

zimski vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.