Komentara: 2
Pregleda: 2116

Zimski popust od 10% na sve kurseve Otvorenog univerziteta

16.01.2015. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Otvoreni univerzitet Subotica i ove godine, svim potencijalnim polaznicima, daruje zimski popust od 10% na sve kurseve. Sve što je potrebno da uradite, jeste da odaberete kurs koji želite da pohađate i da se prijavite do 31. januara 2015. godine kako biste ostvarili popust od 10%.
Zimski popust od 10% na sve kurseve Otvorenog univerziteta

Centar za obrazovanje, promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa.

U okviru Centra za obrazovanje u ponudi je preko 50 programa sistematizovanih u 4 programske celine:

  • Škola stranih jezika
  • Škola računara
  • Škola zanimanja i
  • Škola lepote

Škola stranih jezika u okviru svoje ponude nudi mogućnodt učenja: engleskog jezika, nemačkog jezika, mađarskog jezika, italijanskog jezika, španskog jezika, francuskog jezika, ruskog jezika i srpskog jezika (kao nematernji jezik). Otvoreni univerzitet je programe stranih jezika uskladio sa CEF (Common European Framework) standardima koje je propisao Savet Evrope i koji podrazumeva jezičku obuku na šest različitih nivoa ( od A1- početni nivo do C2 – ekspertski nivo). Otvoreni univerzitet Subotica je jedan od tri zvanična TOEFL® iBT test centra u Srbiji, koji nudi mogućnost polaganja međunarodnog TOEFL® iBT ispita.

Program Škole računara obuhvata obuku kako za početnike, tako i za one osobe koje bi volele da stečena znanja koriste u svrhu lakšeg pronalaženja posla. Pored standardne računarske obuke (Osnove računarstva, Word i Excel, PowerPoint, Access) Otvoreni univerzitet relizuje obuke za Web Dizajn, programske jezike HTML 5, C++, C#, JAVA kao i Pripremu za polaganje ECDL ispita ( svih sedam modula). Nastava se izvodi u malim grupama u savremeno opremljenim računarskim kabinetima uz obezbeđenu potrebnu literaturu.

Škola zanimanja Otvorenog univerziteta Subotica nudi bogatu ponudu za osposobljavanje polaznika iz različitih oblasti. U okviru našeg centra možete da se obučite za: daktilografa, krojača, kuvara, pekara, poslastičara, cvećara, somelijera, preduzetničkog računovođu, carinika/špeditera, fotografa i druga atraktivna zanimanja. Osim teorijskog dela svi kursevi podrazumevaju i praktičnu obuku koja se realizuje u za to opremljenim kabinetima ili u nekoj od partnerskih firmi i preduzeća.

Škola lepote sa dugom tradicijom deluje u okviru Centra za obrazovanje i izvela je mnoge uspešne generacije. Kompletna teorijska i praktična nastava održava se u savremeno opremljenom kozmetičkom i frizerskom salonu Otvorenog univerziteta, uz obezbeđen sav potreban alat, materijal i literaturu za rad. U okviru škole lepote nudimo mogućnost da se obučite za: muškog ili ženskog frizera, kozmetičara (osnovni i napredni nivo), pedikira i manikira, profesionalnog masera, profesionalnog šminkera i za nadogradnju noktiju.

Informacije o obrazovnoj ponudi Centra za obrazovanje možete da dobijete na Infopultu Otvorenog univerziteta (Trg cara Jovana Nenada 15, telefon: 024 554 600), putem sajta www.openunsubotica.rs  ili putem mejla: kursevi@openunsubotica.rs

Popust će moći da se iskoristi do 31.maja 2015. godine ukoliko se bude formirala grupa za kurs na koji ste se prijavili. Detaljniji prikaz možete videti na ovom linku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2116
Povezane teme
Otvoreni univerzitet Subotica kursevi u subotici kursevi kursevi jezika kursevi računara kursevi poslovnih veština
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.