Komentara: 1
Pregleda: 4700

Zimski popust na sve kurseve Otvorenog univerziteta

13.01.2014. u 15:27h
Izvor: Subotica.com
Otvoreni univerzitet Subotica i ove godine, svim potencijalnim polaznicima, odobrava zimski popust od 10% na sve kurseve.
Zimski popust na sve kurseve Otvorenog univerziteta

Potrebno je da donesete odluku da u novoj godini steknete nova znanja ili usavršite postojeća, odaberete kurs koji želite da pohađate i prijavite se do 31. januara 2014. godine i na taj način ostvarite pravo na 10% popusta na obuku po vašem izboru.

Centar za obrazovanje, promovišući koncept doživotnog učenja, nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa.

Ponuda Centra za obrazovanje Otvorenog univerziteta Subotica sastoji se od preko pedeset programa sistematizovanih u 4 programske celine:
- Škola stranih jezika
- Škola računara
- Škola zanimanja
- Škola lepote

Ponuda Centra za obrazovanje:
Škola jezika: engleski jezik, nemački jezik, mađarski jezik, španski jezik, italijanski jezik, ruski jezik, francuski jezik, srpski jezik.

Zimski popust na sve kurseve Otvorenog univerziteta

Škola računara: Osnove računarstva, Word/Excel, napredni Word/Excel, PowerPoint, Access, Web Design, Programski jezici (JAVA, HTML 5, C#, C++).

Zimski popust na sve kurseve Otvorenog univerziteta

Škola zanimanja: Kuvar/Poslastičar/Pekar, Krojenje i šivenje, Carinik/Špediter, Samostalni knjigovođa, Cvećar/Dekorater, Baštovan, Fotograf, Daktilograf, Poslovni sekretar, Ljubitelj vina, Automehaničar/Autolimar.

Zimski popust na sve kurseve Otvorenog univerziteta

Škola lepote: Ženski i muški frizer, Ručna relaksaciona masaža, Pedikir i manikir, Nadogradnja noktiju, Profesionalna šminka, Kozmetika (osnovi i napredni nivo).

Popust važi sa sve kurseve koji sa nastavom počnu do 31. maja 2014. godine.

Informacije o obrazovnoj ponudi Centra za obrazovanje možete da dobijete na sajtu www.openunsubotica.rs, Infopultu Otvorenog univerziteta (Trg cara Jovana Nenada 15) ili putem telefona: 024 554 600.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4700
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

kursevi na Otvorenom univerzitetu

kursevi u subotici

kursevi

kursevi jezika

kursevi računara

kursevi poslovnih veština

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.