Komentara: 9
Pregleda: 2610

Zimska služba blagovremeno intervenisala na subotičkim ulicama

16.01.2018. u 16:50h
Izvor: RTV Yueco
Zimska služba JKP „Čistoća i zelenilo“ juče je bacila 20 toni soli i 170 tona rizle. So i rizla bačeni su na natputnjake i na izlazne puteve na Bikovu, u Čantaviru, Starom Žedniku, Mišićevu, Đurđinu, Hajdukovu i Šupljaku.
Zimska služba blagovremeno intervenisala na subotičkim ulicama

Akcija bacanja soli i rizle započeta je juče u 12 časova kada je na teren izašlo 10 kamiona, a angažovano je i tridesetak ljudi. JKP „Čistoća i zelenilo“ zadužena je za oko 95.000 kvadratnih metara trotoara u gradu i za biciklističke staze.

U nadležnosti Zimske službe ovog preduzeća je oko 127 km puteva i 106 km ulica koji se, prema rečima nadležnih u ovom preduzeću, redovno obilaze i u zavisnosti od vremenskih prilika tretiraju.

Iz ovog preduzeća poručuju da so bačena tokom noći postaje aktivna tek tokom dana kada temperatura poraste, te se iz tog razloga baca i rizla kako bi se sprečilo proklizavanje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 2610
Povezane teme

zimska služba

čišćenje snega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.