Komentara: 4
Pregleda: 5770

ŽFK "Spartak" više ne računa na Kristinu Krstić

21.08.2013. u 12:28h
Izvor: Subotica.com
Ženski fudbalski klub "Spartak" saopštio je da zbog kršenja klupske discipline, uz više opominjanja, u klubu više ne računaju na usluge reprezentativke Kristine Krstić. Ona se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom, ali iz kluba su saopštili da po povratku može da potraži novu sredinu i novi klub.
ŽFK "Spartak" više ne računa na Kristinu Krstić

U saopštenju koje je izdalo rukovodstvo ŽFK "Spartak" između ostalog stoji da zbog više ponovljenih prestupa i kršenja klubske discipline ne računaju više na usluge igračice Kristine Krstić.

U cilju da ostanu dosledni svojim dosadašnjim stavovima i odlukama, kao i da sami poštuju pravila klubskog ponašanja, rukovodstvo ŽFK "Spartak" ističe da nije imalo izbora jer dosadašnje mere usmenog upozoravanja nisu urodile plodom.

Za vreme dok se nalazila na priprema državne reprezentacije, članica ŽFK Spartak Kristina Krstić, je svojim nedoličnim ponašanjem narušila klupsku disciplinu, pa i ugled reprezentacije Srbije. Po saznanju za nedolično ponašanje rukovodstvo kluba je zauzelo jedinstven stav da Kristina Krstić ne zaslužuje da nosi dres aktuelnog šampiona države i jedinog predstavnika u Ligi šampiona iz Srbije. O tome da li je ona dostojna da nosi dres reprezentacije, odlučiće nadležni u FSS.

"U klubu svako ima jednaka prava – pravo na život, pravo na mišljenje, osećanje, seksualnost, samostalnost itd. Međutim, u klubu svako ima obaveze i pravila koja se moraju poštovati, a koja nijednog trenutka ne mogu biti u podređenom položaju. ŽFK „Spartak“ još jednom, po ko zna koji put, pokazuje odgovornost i doslednost u sprovođenju jasne i pravične klupske politike, pri čemu nijedan pojedinac ne sme i ne može biti iznad kluba." - ističu iz ŽFK "Spartak"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5770
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.