• Pregleda: 5242

ŽFK "Spartak" više ne računa na Kristinu Krstić

Ženski fudbalski klub "Spartak" saopštio je da zbog kršenja klupske discipline, uz više opominjanja, u klubu više ne računaju na usluge reprezentativke Kristine Krstić. Ona se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom, ali iz kluba su saopštili da po povratku može da potraži novu sredinu i novi klub.
ŽFK "Spartak" više ne računa na Kristinu Krstić

U saopštenju koje je izdalo rukovodstvo ŽFK "Spartak" između ostalog stoji da zbog više ponovljenih prestupa i kršenja klubske discipline ne računaju više na usluge igračice Kristine Krstić.

U cilju da ostanu dosledni svojim dosadašnjim stavovima i odlukama, kao i da sami poštuju pravila klubskog ponašanja, rukovodstvo ŽFK "Spartak" ističe da nije imalo izbora jer dosadašnje mere usmenog upozoravanja nisu urodile plodom.

Za vreme dok se nalazila na priprema državne reprezentacije, članica ŽFK Spartak Kristina Krstić, je svojim nedoličnim ponašanjem narušila klupsku disciplinu, pa i ugled reprezentacije Srbije. Po saznanju za nedolično ponašanje rukovodstvo kluba je zauzelo jedinstven stav da Kristina Krstić ne zaslužuje da nosi dres aktuelnog šampiona države i jedinog predstavnika u Ligi šampiona iz Srbije. O tome da li je ona dostojna da nosi dres reprezentacije, odlučiće nadležni u FSS.

"U klubu svako ima jednaka prava – pravo na život, pravo na mišljenje, osećanje, seksualnost, samostalnost itd. Međutim, u klubu svako ima obaveze i pravila koja se moraju poštovati, a koja nijednog trenutka ne mogu biti u podređenom položaju. ŽFK „Spartak“ još jednom, po ko zna koji put, pokazuje odgovornost i doslednost u sprovođenju jasne i pravične klupske politike, pri čemu nijedan pojedinac ne sme i ne može biti iznad kluba." - ističu iz ŽFK "Spartak"

Izvor: Subotica.com / Autor: Goran Todorov

povezane teme

4
ffilozoff Odgovori
Sta je uradila? Niste Vi Mancester da izigravate strogocu!
Taxi Odgovori
Pa sta se desilo, sta je zena skrivila? Moze li neko da objasni?
realan Odgovori
@ffilozoff@
U zenskom fudbalu Spartak je kao Mancester,redovan ucesnik lige sampiona i ozbiljna ekipa..ako se ne postuju pravila kluba podrzavam upravu..ni jedan pojedinac ne sme da je iznad kluba i niko ne sme da se izdvaja..
samo tako nastavite ozbiljno i bice jos puno duplih kruna
Alida Odgovori
Dali moze neko reci, sta je uradila, da ste je tako strogo morali kazniti? :(
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.