Komentara: 0
Pregleda: 3983

ŽFK "Spartak" u četvrtfinalu Kupa Srbije

26.04.2013. u 12:57h
ŽFK "Spartak" u četvrtfinalu Kupa Srbije

Pobedom u Šapcu nad ekipom Mačve fudbalerke Spartaka su obezbedile prolazak u 1/4 finale Kupa Srbije, a ambicije su osvajanje "duple krune". Prvo poluvreme je završeno minimalnim vođstvom Subotičanki, ali u nastavku desila se totalna ofanziva koja je i rezultovala sa još 5 golova u mreži Šabčanki.

Golove za Spartak su postigle: F. Meffemetou (2), A. Savanović, G. Enganamouit, M. Nikolić i J. Čubrilo.

Za ŽFK „Mačva“ - Šabac nastupile: Stanković, Filipović, Rakić, Stajčić, Kovačević, Ostojić, Sekulić, Tanacković, Stanišić, Mickoska, Milić

Za ŽFK „Spartak“ - Subotica nastupile: Ivanov, Ilić, Krstić K., Nikolić M., Nikolić N., Slović, Malešević( Enganamouit G)., Meffemetou T., Radanović., Savanović, Čubrilo J.

Sledeću utakmicu "golubice" će u nedelju gostovati ekipi Novog Bečeja u utakmici 16. kola domaćeg prvenstva.

ŽFK "Spartak" u četvrtfinalu Kupa Srbije

Selektivni skup mladih fudbalerki

ŽFK "Spartak" u četvrtfinalu Kupa Srbije

Zahvaljujući većoj popularizaciji ženskog fudbala u našoj zemlji, sve je više devojčica koje žele da se bave ovim sportom. ŽFK "Spartak" kao aktuelni šampion Srbije u ženskom fudbalu bio je domaćin selektivnog skupa FS Vojvodine za devojčice do 15 godina.

Skupu su prisustvovale sve talentovane devojčice sa teritorije AP Vojvodine. Selektor U-15 selekcije FSV - Renato Pirša obavio je prozivku igračica od 11:00 časova na Gradskom stadionu u Subotici, da bi kasnije devojčice trenirale i igrale selektivne utakmice u okviru akcije FSV i ŽFK Spartak.

Skupu su se obratili direktor svih ženskih selekcija FS Vojvodine Ilija Vukanović i sportski direktor ŽFK Spartak Bojan Arsić.

Po rečima sportskog direktora ŽFK Spartak Bojana Arsića ovo je samo početak da se zajedničkim snagama krene sa pokretanjem škole fudbala za devojčice u Subotici. Trudićemo se da u narednom periodu kroz naše aktivnosti približimo sport mlađim devojčicama i pružimo im priliku da krenu da se bave ženskim fudbalom u budućoj školi fudbala za devojčice ŽFK Spartak.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3983
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.