Komentara: 2
Pregleda: 3918

ŽFK "Spartak": Sve je spremno za proslavu titule

26.05.2013. u 13:29h
Fudbalerke Spartaka gostovale su juče u Zemunu pretposlednjoj ekipi Prve fudbalske lige za žene ekipi Sloge i očekivano lagano upisale nove bodove koji ih odvode još jedan korak bliže odbrani titule šampiona Srbije. Sledeću utakmicu igraju na domaćem terenu protiv ekipe ŽFK "Požarevac" i to će biti prilika da se nova titula obeleži najbolje moguće - na domaćem terenu.
ŽFK "Spartak": Sve je spremno za proslavu titule

Na stadionu FK "Zmaj" u Zemunu igračice Spartaka ponovo su pokazale visoku evikasnost u napadu i jaku i stabilnu odbranu, pa su tako već posle prvog poluvremena vodili sa 0:4, da bi do poslednjeg sudijskog zvižduka postigle još 3 i ukupno pobedili sa 0:7.

Od početka bilo je jasno da u ekipi Spartaka neće biti opuštanja bez obzira na protivnika koji je važio za autsajdera pa su igračice Spartaka nadmoć na terenu krunisale golom već u '10 minutu meča preko Jelene Čanković, koja se još jednom upisala u strelce u '18 minutu. Što se tiče ostalih strelaca, golove su postigli još i Savanović u '51, '85 minutu, Čubrilo u '45, Krstić u '38 i Nikolić u 47 minutu.

Za ŽFK „Sloga“ nastupile: Jevtić, Rosić, Ratković, Mićić, Vodogaz (Gangolj), Stefanović, Milanović (Antanasijević), Bojić (Mitić), Dragoslavić, Plećić, Jovanović.

Za ŽFK „Spartak“ nastupile: Ivanov, Ilić (Radanović), Krstić T., Nikolić M., Slović, Enganamouit G. (Savanović),, Meffemetou T., Damjanović, Čubrilo J. (Krstić K.), Čanković, Radojičić (Malešević).

Do kraja šampionata ostala su još dva kola, ali Subotičanke igraju samo sledeće (21.), pošto su u narednom slobodne. Sledeću utakmicu aktuelne šampionke Srbije igraju na domaćem terenu protiv ŽFK "Požarevac", ekipe iz sredine tabele, a to će biti prilika da se sa domaćom publikom proslavi odbrana titule.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3918
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.