Komentara: 2
Pregleda: 2473

ŽFK "Spartak" sutra igra prvu utakmicu 1/16 finala Lige šampiona

07.10.2015. u 16:38h
Izvor: Subotica.com
Do početka prve utakmice šesnaestine finala Lige šampiona između prvaka Srbije, Spartaka i Volfsburga koja se igra sutra na Gradskom stadionu ostalo je nešto više od 24 časa.
ŽFK "Spartak" sutra igra prvu utakmicu 1/16 finala Lige šampiona

Subotičanke će kroz dvomeč sa Nemicama pokušati da naprave korak više i plasiraju se u top 16. U taboru plavo – belih vlada veliki optimizam, a Željka Radanović jedna od iskusnijih u redovima Spartaka kaže da respektuju protivnika, ali i da se nada dobrom rezultatu svog tima.

–    Pred nama je jedna od najbitnijih utakmica u karijeri. Igramo sa dvostrukim prvakom Evrope, biće teško, ali se nećemo predavati. Moramo biti čvrste i jake, a timski duh je jedan od faktora koji nam može doneti dobru igru kao i do sada. Naš protivnik je favorit. Mi ćemo se potruditi da damo svoj maksimum kako bi ostavrile što povoljniji rezultat. Ukoliko budemo  skoncentrisane svih 90 minuta i ispoštujemo sve zahteve koje trener traži od nas dobra igra neće izostati. Igramo pred svojom publikom što je dodatni motiv da se pokažemo u najboljem svetlu, a naporan rad i trud su nas doveli među 32 najbolje ekipe, neka nam to posluži i za korak više.

Prema rečima Tijane Krstić, šampionke spremno dočekuju  meč sa Volfsburgom uz želju da uz podršku poblike već u prvoj utakmici zabeleže pozitivan rezultat.

–    Svesni smo da se radi o izuzetno jakom protivniku koji se dva puta popeo na krov Evrope. Dobro smo se pripremale za ovaj duel.Atmosfera u timu je na vrhunsom nivou. Trudićemo se da u utakmicu uđemo rasterećeni i pokušamo izvući najbolji rezultat, a verujem da uz podršku domaće publike to možemo lakše postići.

"Golubice" prvu utakmicu igraju sutra od 15 časova na Gradskom stadionu u Subotici, dok je revanš osam dana kasnije. Ulaznice za meč 1/16 finala Lige šampiona naplaćivaće se 400 dinara za, a otvorena će biti jedino zapadna tribina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2473

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.