Komentara: 0
Pregleda: 2355
Foto

ŽFK "Spartak" potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom Wiener Städtische

08.05.2015. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
Peterostruke šampionke Srbije u fudbalu u narednom periodu moćiće da računaju na podršku kompanije "Wiener Städtische" sa kojom je juče potpisan jednogodišnji ugovor. Priliku da potvrde osvajanje šeste titule u 45 godina dugoj istoriji Kluba "golubice" će imati priliku u nedelju kada u Suboticu dolazi Napredak.
ŽFK "Spartak" potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom Wiener Städtische

U susret nedeljnog meča koji bi po očekivanjima stručne javnosti trebalo da donese potvrdu odbrane titule šampiona Srbije u sezoni 2014/15, rukovodstvo Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" zaključilo je juče poslovno-sportski sponzorski Ugovor sa kompanijom "Wiener Städtische".

U ime kluba ugovor je zaključio predsednik Zoran Arsić, dok je sa druge strane kao predstavnik kompanije sponzora bio Dušan Markelić.

Arsić se zahvalio novom sponzoru što je prepoznao potrebu da pomogne srpski sport i što je pored sponzorstva drugih granskih sportova po prvi put ušao u fudbalske vode i da je to poverenje ukazao upravo aktuelnom šampionu Srbije u ženskom fudbalu, subotičkom Spartaku.

- "Trudićemo se da kao klub opravdamo svaki dinar koji je uložen u naš sportski kolektiv i da se na pravi način odužimo kompaniji za poverenje koje nam je ukazala." - izjavio je Arsić

ŽFK "Spartak" potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom Wiener Städtische

"Naša kompanija podržava sve sportske aktivnosti. Priliku da uspostavimo saradnju sa Spartaku vidimo kao mogućnost da pomognemo razvoju ženskog fudbalu, da pomognemo. Uzevši u obzir da je Spartak višestruki šampion države i učesnik Lige šampiona svesni smo da ova saradnaj prevazilazi lokalne okvire jer ovaj klub ne predstavlja samo naš grad nego i našu državu."

Predsednik ŽFK "Spartak" pozvao je privredne subjekte, kako u Subotici tako i u Srbiji, da se uključe generalno u pomoć srpskom sportu.

ŽFK "Spartak" u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici igra meč derbi 3. kola plejofa za šampiona Srbije protiv kruševačkog Napretka i ukoliko pobedi osvojiće petu uzastopnu, ukupno šestu titulu šampiona Srbije, odnosno Jugoslavije.

Ulaz na stadion će biti kao i uvek besplatan, a Klub je pozvao sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba da dođu u nedelju i da svojom podrškom daju vetar u leđa "golubicama" do nove pobede, a zatim zajedno proslave novu titulu.

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje ugovora o sponzorstvu izmežu ŽFK "Spartak" i kompanije "Wiener Stadishe" Potpisivanje ugovora o sponzorstvu izmežu ŽFK "Spartak" i kompanije "Wiener Stadishe" Potpisivanje ugovora o sponzorstvu izmežu ŽFK "Spartak" i kompanije "Wiener Stadishe" Potpisivanje ugovora o sponzorstvu izmežu ŽFK "Spartak" i kompanije "Wiener Stadishe" Potpisivanje ugovora o sponzorstvu izmežu ŽFK "Spartak" i kompanije "Wiener Stadishe"
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2355
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

zoran arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.