• Pregleda: 3791

ŽFK "Spartak" pokreće školu budućih šampiona u fudbalu

Ženski fudbalski klub Spartak, kao aktuelni šampion Srbije u ženskom fudbalu pokreće školu fudbala za sve uzrasne kategorije devojčica.
ŽFK "Spartak" pokreće školu budućih šampiona u fudbalu

Planom organizacije rada škole fudbala u prvoj fazi je predviđeno formiranje tri selekcije devojčica po uzrastu i to:

  • Selekcija - devojčice od 7-10 godina (od I do IV razreda osnovne škole),
  • Selekcija - devojčice od 11-14 godina (od V do VIII razreda osnovne škole)
  • "B tim" - devojčice 15 i 16 godina (I i II razred srednje škole).

(U budućnosti se planira i rad sa najmlađim kategorijama, predškolski nivo i nivo zabavišta, kroz projekat „eksperimentalna školica fudbala")

Treninzi će se održavati tri puta nedeljno na pomoćnim terenima Gradskog stadiona u Subotici. U početku će sve polaznice (kategorije) fudbalske škole trenirati zajedno do formiranja kvantiteta po selekcijama.

Sve zainteresovane devojčice, odnosno njihovi roditelji, više detalja mogu dobiti od koordinatora škole Renato Pirše (064/61-66-360) ili mejlom na .

povezane teme

5
Rodno - senzibilni Odgovori
Mislite: "Skolu buducih sampionki".
sportista Odgovori
Ništa pametnije nemate da pokrenete za devojčice,mnogi sportovi od atletike,gimnastike,plivanja....
dzoni Odgovori
Sportista,ako nemas nista pametnije da kazes onda je bolje da cutis, zasta ce fudbalski klub da pokrene skolu nego za fudbal. A ti idi na gimnastiku,plivanje,balet ali zapamti fudbal je fudbal bio muski ili zenski on je najvaznija sporedna stvar na svetu!
Selina Odgovori
Ako postoji nesto odvratno to je fudbal za zene /devojcice/. A fudbalerke! Neki dan sam slucajno 15 minuta gledala neki kanal, kada sam primetila da to nisu muskarci nego zene koje igraju fudbal! Gospode boze, one dokolenice, sorcevi, kopacke. Nemoguce da su to zene!
Selina Odgovori
Pitaju muskarca sta ti je zena. A on jadan kaze FUDBALER!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.