• Pregleda: 1767

ŽFK "Spartak" počeo pripreme za nastavak pohoda ka novoj tituli

ŽFK "Spartak" počeo pripreme za nastavak pohoda ka novoj tituli

Igračice ŽFK Spartaka posle mesec dana pauze počeli su pripreme za prolećni deo sezone.Devojke Spartaka odradiće par treninga u Subotici do odlaska na Zlatibor gde će obaviti drugi deo priprema. Planirano je odigravanje i nekoliko prijateljskih međunarodnih utakmica.

Kao i prethodnih godina i ove sezone ciljevi su isti odbrana šampinske titule i plasman u Ligu šampiona. Tokom pauze rukovodstvo ŽFK Spartaka dovelo je dva nova pojačanja. Milena Nikolić koja je stigla iz niškog Mašinca i Kristina Krstić koja je poznata domaćoj publici jer je u kvalifikacijama za Ligu Šampiona nastupala za ekipu BIK iz Kazahstana koja je bila protivnik "plavih golubica" na turnirnu u Subotici.

U taboru "plavih golubica" biće najverovatnije i odlazaka. Jelena Čanković već duže vreme na meti je velikih klubova iz Španije i Nemačke. Marija Radojčić takođe je dobila mnogobrojne ponude. Interesovanja ima i za Jelenu Marenić koju želi ekipa iz nemačke druge lige. Igračice prvi deo sezone završile su na prvom mestu bez poraza i sa samo jednim primljenim golom.U prvom kolu izabranice Borisa Arsića gostuju u Leskovcu ekipi Lemind Lavica.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.