Komentara: 0
Pregleda: 2133

ŽFK "Spartak" počeo pripreme za nastavak pohoda ka novoj tituli

23.01.2013. u 19:07h
Izvor: RTV Yueco
ŽFK "Spartak" počeo pripreme za nastavak pohoda ka novoj tituli

Igračice ŽFK Spartaka posle mesec dana pauze počeli su pripreme za prolećni deo sezone.Devojke Spartaka odradiće par treninga u Subotici do odlaska na Zlatibor gde će obaviti drugi deo priprema. Planirano je odigravanje i nekoliko prijateljskih međunarodnih utakmica.

Kao i prethodnih godina i ove sezone ciljevi su isti odbrana šampinske titule i plasman u Ligu šampiona. Tokom pauze rukovodstvo ŽFK Spartaka dovelo je dva nova pojačanja. Milena Nikolić koja je stigla iz niškog Mašinca i Kristina Krstić koja je poznata domaćoj publici jer je u kvalifikacijama za Ligu Šampiona nastupala za ekipu BIK iz Kazahstana koja je bila protivnik "plavih golubica" na turnirnu u Subotici.

U taboru "plavih golubica" biće najverovatnije i odlazaka. Jelena Čanković već duže vreme na meti je velikih klubova iz Španije i Nemačke. Marija Radojčić takođe je dobila mnogobrojne ponude. Interesovanja ima i za Jelenu Marenić koju želi ekipa iz nemačke druge lige. Igračice prvi deo sezone završile su na prvom mestu bez poraza i sa samo jednim primljenim golom.U prvom kolu izabranice Borisa Arsića gostuju u Leskovcu ekipi Lemind Lavica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2133
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.