Komentara: 0
Pregleda: 5043

ŽFK "Spartak" nezgodan gost na terenu

28.02.2013. u 17:12h
Izvor: ŽFK "Spartak"
Mada u funkcionisanju tima postoji još nekoliko detalja koji se moraju uskladiti, Boris Arsić (trener) smatra da je njegova ekipa spremna za početak domaćeg prvenstva. Utakmica protiv šampiona Hrvatske bila je poslednja provera (pred nastavak sezone) u kojoj su pobedile domaćina sa 1:6.
ŽFK "Spartak" nezgodan gost na terenu

Druga ovogodišnja utakmica između Osijeka i Spartaka odigrana je na igralištu Gradski vrt, po hladnom i kišovitom vremenu, na odličnom terenu sa veštačkom travom. Ovom utakmicom ŽFK "Spartak" je pripreme za nastaavk sezone priveo kraju i zadovoljni čekaju nastavak takmičenja u nacionalnoj ligi.

Utakmica je počela u žestokom tempu s blagom dominacijom Spartaka, ali se Osijekove brzonoge "zečice" nisu predavale i bile su stalna prikrivena opasnost po Spartakov gol.

U 16. minutu dugonoga Gael snažno šutira sa ivice šesnaesterca i postiže prvi pogodak za Spartak, a šest minuta kasnije Falon se probija po desnoj strani i povisuje rezultat na 0:2. Rezultat je smanjila Maja Joščak iz kaznenog udarca i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

ŽFK "Spartak" nezgodan gost na terenu

U drugom poluvremenu Spartak u igru uvodi Jelena Čanković koja postiže dva brza pogotka, a da zlo po Osijekovu golmanku bude veće, neuspela ofsajd zamka je dala priliku Aleksandri Savanović da se i ona bez velikog truda upiše u listu strelaca. Konačan rezultat postavila je Jelena Čanković svojim trećim pogotkom. Konačan rezultat 1:6

Golove su postigle: Gael (16'), Meffometou (22'), Čanković (50', 55' i 80'), Savanović (57') i Joščak (27') za ŽNK Osijek.

ŽFK "Spartak" nezgodan gost na terenu

Za ŽNK Osijek su nastupile: Tena Pastar, Mateja Bulut, Vanesa Zlosa, Kristina Nevrkla, Violeta Baban, Maja Joščak, Ana-Marija Kalamiza, Ivana Bojčić, Martina Šalek, Izabela Lojna, Tomislava Matijević, Ana Kovačevič, Antonija Kojić, Marija Turkalj, Rea Tunić i Tamara Laslavić.

Za ŽFK Spartak su nastupile: Ljiljana Gardijan, Marija Ilić, Kristina Krstić, Milena Nikolić, Violeta Slović, Gaelle Deborah Enganamouit, Claudine Meffometou Tcheno, Duška Živković, Aleksandra Savanović, Jelena Čanković, Marija Radojičić, Ana Ivanov, Jelena Marenić, Željka Radanović, Nikoleta Nikolić, Jelena Čubrilo, Sanda Malešević i Stefana Daničić i Tijana Krstić.

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5043
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.