• Pregleda: 4013

ŽFK "Spartak" na prvom pripremnom treningu na snežnom Zlatiboru

ŽFK "Spartak" na prvom pripremnom treningu na snežnom Zlatiboru

Igračice ŽFK Spartak odradile su prvi trening na Zlatiboru. Uslovi zimski ali za tim koji želi šampionsku titulu nema zime Dvonedeljne pripreme na planini dobro će doći kako bi izabranice Borisa Arsića bile spremne za ono što ih očekuje u narednom periodu.

Popodnevni trening je odradjen u sportskoj dvorani, gde je akcenat bio na podizanju tehničkih elemenata

Zdravstveni bilten devojaka je dobar a samim tim one su svesne da ih čeka naporan pripremni period a sve u cilju da bi ponovile uspeh od prošle sezone. Ekipi su se danas priključile i tamnopute igračice kao i Jelena Čanković koja je bila u Nemačkoj na probi.

Održana Skupština ŽFK "Spartak" - Zoran Arsić reizabran na novi četvorogodišnji mandat predsedavanja klubom, šampionki iz Subotice.

Arsić: Nemamo prava na grešku!

Na redovnoj godišnjoj Skupštini kluba, predsednik Zoran Arsić, koji je ovom priliko i reizabran na novi mandat od 4 godine, istakao je da sportske ambicije u 2013. godini nisu ništa manje nego što su bile u prethodnoj takmičarskoj sezoni.

Tokom naredne nedelje predsednik Arsić i potpredsednik Mirko Lazić uputiće se na Zlatibor, kako bi posetili ekipu na pripremama.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.