Komentara: 5
Pregleda: 2476

Fudbalerke Spartaka osvojile međunarodni turnir u Rimu

13.03.2015. u 18:43h
Izvor: Subotica.com
Ženski fudbalski klub "Spartak" je osvojio prvo mesto na Međunarodnom turniru "Roma Kup" u Italiji. Šampionke Srbije u finalnom meču savladale su jutros Odenze sa 1:0 i zasluženo podigle pobednički pehar. Strelac jedinog gola bila je kapiten Violeta Slović u 3. minutu meča.
Fudbalerke Spartaka osvojile međunarodni turnir u Rimu

Ekipa Borisa Arsića u grupi je zabeležila sve pobede i našla se u završnici sa Dankinjama. U finalu protiv dankinja Golubice su već u trećem minutu povele golom kapitena Viloete Slović.

Iako su Dankinje pokušale da izjednače nisu uspele u tome. Tokom svih 90. minuta Spartak je bio bolji, protivniku nije dozvolio da se pita mnogo na terenu. Iako samo jedan gol, velika pobeda i osvojen turnir.

Spartak – Odenze 1:0 (1:0)
Stadion: Ćetoreli.  Strelac: Slović u 3. minutu.

Fudbalerke Spartaka osvojile međunarodni turnir u Rimu

SPARTAK: Kostić, Ilić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Poljak (Krstenoska), Nikolić (Pavlović), Damjanović, Matić (Marenić).

ODENZE:Brunholt, Kildemoš, Nielsen, Knudsen (Jensen), Olsen, Derkildsen, Tomsen, Rosold, Henriksen, Hansen, Jorgensen (Jakobsen).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 2476

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.