Komentara: 3
Pregleda: 2242

ŽFK slavi titulu u subotu i podnosi kandidaturu za kvalifikacioni turnir Lige šampiona

18.05.2017. u 17:55h
Izvor: TV Subotica
ŽFK slavi titulu u subotu i podnosi kandidaturu za kvalifikacioni turnir Lige šampiona

Odbranjena titula najboljeg u zemlji, načinjen zadnji korak ka duploj kruni i dobri rezultati u Evropi, bilans su igračica i stručnog štaba ŽFK "Spartak" u toku sezone. Na sve to kada se dodaju dve bitne činjenice, da su rezultati ostvareni bez poraza kao i da je to ostvario kompletno novi tim u odnosu na prethodnu sezonu, dokaz je da se u klubu radi ozbiljno i predano.

- Smatram da su naše devojke i u ovoj teškoj situaciji zaista iznele ovo na najbolji način i da su zaista herojski ponovo došli do ovih rezultata. Moram istaći i priznati da je ovo najdraža titula u prethodnih sedam godina s obzirom da je bilo mnogo problema u funkcionisanju kluba - istakao je Bojan Arsić, sportski direktor ŽFK "Spartak"

Proslava nove titule biće održaće se u subotu na Gradskom stadionu, gde će se igračicama ŽFK Spartak dodeliti trofej najboljeg uoči meča sa beogradskom ekipom Sloga Radnički. Utakmica se igra od 17h a svečana ceremonija biće upriličena 15 minuta pre početka susreta.

- Sezona za nas je bila sjajna, ali osvajanje duple krune možemo učiniti da bude fantastična. Iskoristila bih priliku da pozovem sve ljubitelje fudbala da u subotu od 16:45 uveličaju naše slavlje, i budu deo istorije jer ove devojke su to zaslužile, ovaj grad je to zaslužio. - ocenjuje Violeta Slović, kapiten ŽFK "Spartak"

Osvojenom titulom stekli su se uslovi da ŽFK "Spartak" bude jedan od kandidata za domaćina kvalifikacionog turnira Lige šampiona za sezonu 2017/2018. Ideja su podržali Grad Subotica i JKP „Stadion“, koji će u saradnji sa rukovodstvom kluba pokušati da obezbede sve neophodne uslove, kako bi evropsko takmičenje doveli u naš grad.

ŽFK slavi titulu u subotu i podnosi kandidaturu za kvalifikacioni turnir Lige šampiona

foto: ŽFK "Spartak"

- Želja nam je da probamo da dovedemo Evropu u Suboticu. Našoj kandidaturi je prethodio minuli rad JKP Stadion i Grada Subotice koji su stadion doveli u red i dali nam mogućnost da se zapravo i kandidujemo. - objašnjava Arsić

Kandidatura je zvanično podneta, a tokom juna meseca biće poznato da li će Gradski stadion i ŽFK Spartak ugostiti tri šampiona evropskih država sa kojima će se nadmetati za plasman u završnicu Lige šampiona.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2242
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

bojan arsić

violeta slović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.