Komentara: 74
Pregleda: 8532

Zdravstveni savet SNS: Uvodimo preventivne programe

03.03.2014. u 12:34h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Akcija preventivne preventivne provere zdravlja od strane lekara specijalista i ekipe zdravstvenih radnika, u okviru koje je predviđeno merenje krvnog pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, ultrazvuk abdomena trbuha, ultrazvuk štitaste žljezde i krvnih sudova vrata, u organizaciji Saveta za zdravstvo subotičkog SNS - a sprovedena je i proteklog vikenda. Pored saveta lekara specijalista, građani su imali priliku i da razgovaraju sa psihijatrom i socijalnim radnikom o problemima pacijenata i uslovima života, stoji u saopštenju GrO SNS-a.
Zdravstveni savet SNS: Uvodimo preventivne programe

Proteklog vikenda, u subotu 1. i nedelju 2. marta preglede su obavili mnogobrojni građani sa teritorija Mesnih zajednica Centar 1, Centar 2, Centar 3 i Dudova šuma, kao i građani Prozivke.

Tokom marta, akcija besplatnih lekarskih pregleda nastavlja se i sledećeg vikenda, i to 8. marta (subota) u Bajmoku, u Zdravstvenoj stanici u Bajmoku od 9 do 16 časova, i 9. marta (nedelja) u Novom žedniku, u istom terminu od 9 do 16 časova, u prostorijama Mesne zajednice.

„Uloga Saveta za zdravstvo SNS - a u Subotici biće, između ostalog, da organizuje niz ovakvih akcija i ubuduće, kako bi svi oni građani koji mesecima čekaju na preglede ove vrste, imali mogućnost da provere svoje zdravlje u što kraćem roku“, rekao je dr Branko Đorđević, predsednik subotičkog ogranka Saveta za zdravstvo, tela koje u okviru Srpske napredne stranke deluje na teritoriji cele Srbije.

Dr Đrođević je, takođe, najavio uvođenje niza novina u radu ovog Saveta, a sve sa ciljem preventivnog delovanja, počevši od preventivnog programa za lečenje narkomanije i alkoholizma, preventivnog programa za lečenje starih i nemoćnih, kao i formiranje socijalnog budžeta namenjenog starim i nemoćnim licima koji su bez sredstava za lečenje.

Zdravstveni savet SNS: Uvodimo preventivne programe

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 74
Pregleda: 8532
Povezane teme

zdravstveni pregledi

besplatan pregled

savet za zdravstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.