Komentara: 38
Pregleda: 6284

Zbrinuto 108 ilegalnih imigranata na Paliću

11.02.2012. u 13:38h
Izvor: RTV Yueco
Zbrinuto 108 ilegalnih imigranata na Paliću

Gradski štab za vanredne situacije će, u skladu sa preporukom Vlade Srbije, danas i sutra u saradnji sa Elektrodistribucijom Subotica, sagledati potrošnju struje institucija koje nisu od vitalnog interesa za građane i sutra doneti odluku o tome koje gradske ustanove u ponedeljak, 13. i utorak, 14. februara, neće raditi.

Uslužni centar u Gradskoj kući u ponedeljak i utorak radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Gradski štab takođe poziva sve sugrađane da maksimalno štede električnu energiju, zbog očuvanja elektroenergetskog sistema zemlje.

U nekadašnjem restoranu “Fontana“ na Paliću do danas je smešteno 108 ilegalnih imigranata. Uz pomoć Pokrajinskog štaba za vanredne situacije i Robnih rezervi Vojvodine, obezbeđena im je hrana i odeća, kao i grejna tela.

Azilanti - Palić
- pogledajte ostale fotografije azilanata smeštenih na Paliću -

U prihvatilištu sa prenoćištem u ulici Alekse Šantića 27A, u proteklih 24 sata zbrinuto je 17 lica. U prihvatilištu „Karitas“-a, gde se obavlja centralni prijem svih beskućnika, proteklu noć je provelo 11 lica. Svima je obezbeđen adekvatan medicinski tretman, lekovi i zamena odeće.

Ekipe zimske službe “Čistoće i zelenila” su u pripravnom stanju i reagovaće u slučaju većih snežnih padavina.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 6284
Povezana vest
Povezane teme
imigranti restoran fontana
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.