• Pregleda: 4377

Zbog radova zatvorena Izvorska ulica

Zbog radova zatvorena Izvorska ulica

Izvorska ulica, od Beogradskog puta prema tržnom centru „KTC“, od jutros je, zbog rekonstrukcije, zatvorena za saobraćaj. Radovi obuhvataju presvlačenje asfaltom obe kolovozne trake, koje će biti razdvojene pojasom sa javnom rasvetom, ali i nove gasne, toplovodne, vodovodne i električne instalacije, kao i ozelenjavanje zapuštenih površina. Autobusko stajalište ispred samog glavnog ulaza u bolnicu biće premešteno bliže Beogradskom putu, na mesto gde je sada parking prostor, a nova parking mesta, njih 90, biće izgrađena u produžetku ulice. Ukoliko vremenski uslovi to dozvole, ulica će, u novom ruhu, biti otvorena za saobraćaj do kraja maja ove godine.

Direktor Direkcije za izgradnju grada, Josip Kovač Striko, izrazio je zadovoljstvo što se, uz asfaltiranje, radi i potpuno infrastrukturno opremanje ulice. Snežana Pejčić, direktorica „Vodovoda i kanalizacije“ je dodala da njeno preduzeće radove vredne pet miliona dinara izvodi u koordinaciji sa „Toplanom“, jer će njihove instalacije biti u istom vodu.

Gradonačelnik Saša Vučinić je rekao da je ovo izuzetno značajan projekat, jer je reč o jednoj od najfrekventnijih ulica, kako što se tiče automobila, tako i pešaka.

- Ovo je ulica u kojoj se nalazi glavni ulaz u bolnicu i jasno je koliko ljudi ovuda prolazi svakoga dana. Apelujem na ljude da pokažu malo strpljenja, jer će ova rekonstrukcija upravo njima doneti najviše koristi – zaključio je Vučinić.

Izvor: SuMedija

povezane teme

3
mija Odgovori
Bravoooo
vip Odgovori
Sta je tu bravo? Sramota, znaci samo u korist vodovoda i elektrovojvodine ce se renovirati ulica tj ako se bude renovirala bice super. Posto gledaju samo svoju korist kako bi poboljsali svoje potrebe i uzimali PARE OD NAS! I pomerice autobusku stanicu? Pa da li ste vi normalni? Ta autobuska stanica je tamo bas zbog toga da penzioneri ne bih jos morali pesaciti, jer im je dovoljno da odu do bolnic od autobuske stanice. Ne oni ce to pomeriti zbog cega? Garant zbog opet njihovih koristi. A korist gradjana uvek pada u VODU. PA DOKLE VISE DOKLEEEEEEEEEEEEE!!!??? I na kraju nece ni popraviti ulicu koju su obecali, a tu ulicu treba presvuci jer je uzasna, posto su sami bregovi a kolima pa cak i biciklom ne mogu da promasim rupu neku...
jeca Odgovori
i to bas pred izbore, hmmmmmmmmm
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.