Komentara: 3
Pregleda: 4740

Zbog radova zatvorena Izvorska ulica

19.03.2012. u 16:28h
Izvor: SuMedija
Zbog radova zatvorena Izvorska ulica

Izvorska ulica, od Beogradskog puta prema tržnom centru „KTC“, od jutros je, zbog rekonstrukcije, zatvorena za saobraćaj. Radovi obuhvataju presvlačenje asfaltom obe kolovozne trake, koje će biti razdvojene pojasom sa javnom rasvetom, ali i nove gasne, toplovodne, vodovodne i električne instalacije, kao i ozelenjavanje zapuštenih površina. Autobusko stajalište ispred samog glavnog ulaza u bolnicu biće premešteno bliže Beogradskom putu, na mesto gde je sada parking prostor, a nova parking mesta, njih 90, biće izgrađena u produžetku ulice. Ukoliko vremenski uslovi to dozvole, ulica će, u novom ruhu, biti otvorena za saobraćaj do kraja maja ove godine.

Direktor Direkcije za izgradnju grada, Josip Kovač Striko, izrazio je zadovoljstvo što se, uz asfaltiranje, radi i potpuno infrastrukturno opremanje ulice. Snežana Pejčić, direktorica „Vodovoda i kanalizacije“ je dodala da njeno preduzeće radove vredne pet miliona dinara izvodi u koordinaciji sa „Toplanom“, jer će njihove instalacije biti u istom vodu.

Gradonačelnik Saša Vučinić je rekao da je ovo izuzetno značajan projekat, jer je reč o jednoj od najfrekventnijih ulica, kako što se tiče automobila, tako i pešaka.

- Ovo je ulica u kojoj se nalazi glavni ulaz u bolnicu i jasno je koliko ljudi ovuda prolazi svakoga dana. Apelujem na ljude da pokažu malo strpljenja, jer će ova rekonstrukcija upravo njima doneti najviše koristi – zaključio je Vučinić.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 3
Pregleda: 4740
Povezane teme

Saša Vučinić

jkp vodovod i kanalizacija

Josip Kovač Striko

subotička toplana

izvorska ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.