Komentara: 0
Pregleda: 1765

Zbirke uskoro u prodaji

24.01.2009. u 10:13h
<p>Zbirke zadataka za kvalifikacione ispite za upis u srednje &scaron;kole treba da se nadju u prodaji krajem ovog meseca ili početkom sledećeg meseca. Pojedini učenici pripreme su počeli već tokom prvog polugodi&scaron;ta kako bi se &scaron;to bolje pripremili i upisali željenu &scaron;kolu. Dok pojedinci jo&scaron; uvek nisu počeli sa pripremama,jer im je primarno da izaberu &scaron;kolu.</p>

Pripreme za kvalifikacione ispite u mnogim osnovnim školama počele su tokom prvog polugodišta,dok su u drugom počele intenzivnije da rade. Svake nedelje učenici imaju dodatne blok časove kako iz matematike tako i iz maternjeg jezika.

Svake godine iz zbirki zadataka je izabrano pet kombinacija i svaka je imala 20 pitanja. Za ovu godinu postoji predlog da se izvrše reforme u kvalifikacionim ispitima. Učenici će položiti prijemni ukoliko osvoje jedan bod iz maternjeg jezika i jedan bod iz matematike ali će biti promene u zadacima.

Prošle godine cene zbirki su bile identične kao i prethodne,za ovu godinu se još ne zna da li će ostati na nivou prošle godine ili će biti nešto skuplje.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1765
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.