Komentara: 0
Pregleda: 2096

Završeno prvenstvo Srbije u tenisu za dečake i devojčice do 14 godina

11.06.2015. u 14:54h
Izvor: Subotica.com
Na terenima TK “Spartak” prošle nedelje, održano je državno prvenstvo Srbije za dečake i devojčice rođene 2001. godine i mlađe. posle nedelju dana zanimljivih duela saznali smo ko su šampioni u singl i dubl konkurenciji - to su Anđela Skrobonja i Mihailo Popović u singlu, odnosno Kristijan Juhas i Miloš Vuković u dublu.
Završeno prvenstvo Srbije u tenisu za dečake i devojčice do 14 godina

Na ovom turniru učestvovalo je preko 80 dečaka i devojčica. Fantastičan uspeh ostvarila je mlada igračica Spartaka Anđela Skrobonja koja je osvojila prvo mesto pošto je u finalnom meču pobedila Emiliju Kojčić iz pančevačkog Dinama rezultatom 6:3, 1:6, 7:5. Druga predstavnica Spartaka Anđela Vidović zaustavljena je četvrtfinalu.

U konkurenciji dečaka singl je osvojio Mihailo Popović iz Beograda, pošto je u finalu pobedio Kristijana Juhasa iz Spartaka. IZ TK "Spartak" ističu da je ovo ipak veliki uspeh za Kristijana pošto je do finala imao veoma težak žreb.

Spartakovci su na ovom turniru zabeležili još jedan veliki uspeh koji se ogleda u tome što su mladi teniseri  Kristijan Juhas  i Miloš Vuković osvojili titulu državnih prvaka u konkurenciji dublova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2096
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniski turnir do 14 godina

teniski turnir

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.