• Pregleda: 2561

Završeni građevinski radovi na Gradskoj biblioteci

Završeni građevinski radovi na Gradskoj biblioteci

Od danas Gradska biblioteka više nije ograđena zaštitnom ogradom i građevinskim skelama, jer su radovi na krovu i u unutrašnjim prostorijama završeni.

Ova kulturna ustanova šestu deceniju rada u zgradi Kasine od danas dočekuje sa saniranim krovom. Završetkom radova, radno vreme Biblioteke i raspored korišćenja prostorija vraćaju se na staro.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
bukin Odgovori
Bilo je brzo, nadam se i kvalitetno.
Eastsider Odgovori
Super je fasadica. A sada, 'ajde da napunimo biblioteku knjigama jer ko zna kada su poslednji put apdejtovani sa kvalitetnim naslovima.
zorkas Odgovori
BUKIN pa valjda ne sumnjas u kvalitet , ako pak sumnjas dodji u mesnu zajednicu u Sutjeskinij , pa ces videti kako tehnocka komisija proverava kvalitet radova ,pola zodiva malter otpo za dve godine , u obdaniste nemos uci kad je kisa , osim sa camcem ,a asfalt u toj polovini ulice(druga polovina zbog sastava stanovnistva( ili nedaj boze kradje peska)) nije ni ti ce biti asfaltirana) ima izgled kao talasi na uzburkanom moru .Ako tu ima pet centi asfalta svaka cast.
lakumity103 Odgovori
Čudo što je bilo brzo.
B M Odgovori
Bas mi je drago proveo sam tamo zadnje mesece mojih studija u Subotici Daleke 1980 godine. Zgrada je uvek bila predivna, pravi ukras Subotice.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.