Komentara: 11
Pregleda: 3313

Završen prvi festival stand up komedije "Parodično pakovanje"

30.09.2014. u 17:38h
Izvor: RTV Yueco
U nedelju je završen prvi festival stand up komedije u Subotici, pod nazivom “Parodično pakovanje” u amfiteatru Ekonomskog fakulteta.
Završen prvi festival stand up komedije "Parodično pakovanje"

Na festivalu je za tri dana nastupilo 8 komičara, iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a Subotičani su se, prema rečima komičara, pokazali kao jedna od boljih publika, iako su godinama važili za hladnu i veoma tešku publiku.

Ono što je bilo specifično za ovaj festival jeste da su ovaj način humora prihvatile različite generacije, pa i one koje su navikle na nešto blaži humor. S obzirom na to da je ovo bio prvi festival ovog tipa u Subotici, organizator festivala Srđan Olman, ističe da je izuzetno zadovoljan posetom Subotičana, jer slobodnih mesta skoro da nije ni bilo. Iako se narednih meseci ne očekuju nastupi ovog gabarita, solo nastupi komičara iz Srbije i regiona sigurno će biti organizovani tokom jeseni i zime.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3313

Povezana vest

Povezane teme

stand up

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.