Komentara: 14
Pregleda: 5878

Završen prenos 22. sednice Skupštine grada Subotice

15.07.2014. u 10:39h > 15:50
Izvor: Subotica.com
Za danas sa početkom od 9 časova zakazana je 22. sednica Skupštine grada Subotice na kojoj je po dnevnom redu predviđeno 25 tačaka. Prenos iz skupštine možete da gledate na našem sajtu.
Završen prenos 22. sednice Skupštine grada Subotice

Na dnevnom redu naći će se 25 tačaka među kojima su donošenje Odluke o donošenju Plana za unapređenje stanja palićkog jezera i njegove okoline, zatim donošenje Odluke o dodeli priznanja "Pro Urbe" i zvanja "Počasni građanin", kao u usvajanje izmena i dopuna Odluke o komunalnom redu.

Gradsko veće je pre desetak dana uputilo Skupštini na usvajanje pet novih-starih VD direktora i to za preduzeća Direkcija za izgradnju Grada Subotice, Zavod za urbanizam Grada Subotice, Suboticagas, Subotička toplana i Radio Subotica, te će se ti predlozi danas dati na usvajanje. Više o ovome u povezanoj vesti.

Na dnevnom redu će se naći i donošenje Odluke o izradi Plana detaljne regulacije za blokove 201, 202, 203 i 206 namenjene za komercijalnu upotrebu, južno od Segedinskog puta i zapadno od obilaznice oko Subotice.

Pred odbornicima će se naći i nekoliko tačaka o komunalnom redu, izmeni osnivačkih akata javnih preduzeća, kao i potvrđivanje Odluke o određivanju osposobljenih pravnih lica od značaja za zaštitu i spasavanje tokom vanrednih okolnosti.

Zbog lakšeg praćenja materijal za 22. sednicu možete preuzeti sa zvaničnog sajta grada.

Izvor: Subotica.com
22. sednica Skupštine grada Subotice 22. sednica Skupštine grada Subotice 22. sednica Skupštine grada Subotice 22. sednica Skupštine grada Subotice 22. sednica Skupštine grada Subotice 22. sednica Skupštine grada Subotice 22. sednica Skupštine grada Subotice 22. sednica Skupštine grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 5878

Povezane vesti

Povezane teme

sednica lokalnog parlamenta

velika većnica

sednica skupštine grada

prenos uživo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.