Komentara: 28
Pregleda: 4442
Foto

Završen natputnjak kod Meljkutskog puta

24.03.2021. u 14:18h
Izvor: Subotica.com
Završen natputnjak kod Meljkutskog puta

Radovi na izgradnji natputnjaka kod Meljkutskog puta na Ipsilon kraku, obilaznici oko Subotice, privedeni su kraju. U njih je iz republičkog budžeta uloženo 250 miliona dinara.

- Građanima smo dužni i natputnjak na Pačirskom putu za koji je u ovogodišnjem republičkom budžetu namenjeno oko 250 miliona dinara. To su od nas zahtevali pre svega poljoprivredni proizvođači da bi jednostavnije mogli da dođu do svojih njiva. Ovih dana će se objaviti tender i ako i on bude završen do kraja godine, moći ćemo da kažemo da je u potpunosti završen Ipsilon krak – ističe Balint Pastor, predsednik Skuštine grada Subotice. - Tokom ove godine biće realizovani još neki projekti predviđeni koalicionim sporazumom između SNS i SVM. To su izgradnja puta između Čantavira i Oroma i obnova puta između Subotice i Sombora, Bačke Topole i Bajmoka i Malih Pijaca i Šupljaka.

Završen natputnjak kod Meljkutskog puta

Kako izgleda novoizgrađeni natputnjak uverila se i Emeše Lalić Urban, državna sekretarka u Ministarstvu građevine, saobraćaja i infrastrukture, koja je izrazila zadovoljstvo zbog završenih radova.

- Drago mi je da vidim da su radovi kvalitetno urađeno, da je projekat ispoštovan. Predstoji nam još jedan projekat a to je natputanjak na Pačirskom putu – najavila je državna sekretarka.

Završen natputnjak kod Meljkutskog puta

radovi na izgradnji natputnjaka krajem decembra

Po rečima Imrea Kerna, zamenika gradonačelnik, veliki broj vozila na Ipsilon kraku govori koliko je ova saobraćajnica značajna, ne samo za grad nego za celu regiju.

- Izgrađeni natputnjak nadvisuje Ipsilon krak, a uz njega je urađeno oko 650 metara priključnih puteva sa jedne i druge strane. Na ovom mostu urađene su biciklističke staze što će veoma olakšati prolazak biiklistima i pešacima – objasnio je Kern.

Završen natputnjak kod Meljkutskog puta

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na Meljkutskom putu Obilazak radova na Meljkutskom putu Obilazak radova na Meljkutskom putu Obilazak radova na Meljkutskom putu Obilazak radova na Meljkutskom putu Obilazak radova na Meljkutskom putu Obilazak radova na Meljkutskom putu Obilazak radova na Meljkutskom putu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 28
Pregleda: 4442

Povezana vest

Povezane teme

Y krak

izgradnja obilaznice oko Subotice

zaobilaznica oko subotice

balint pastor

imre kern

obilaznica

meljkutski put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.