Komentara: 1
Pregleda: 2156

Završen multifunkcionalni objekat

11.05.2012. u 17:09h
Izvor: RTV Yueco
Mali Bajmok konačno je dobio nove prostorije mesne zajednice, koje se nalaze u sklopu dosadassnje ambulante, internet kafea i velike sale koja se koristi u različite svrhe. Radove na prostorijama mesne zajednice finansirao je grad Subotica, kao i Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine u vrednosti od 2 miliona i 687 hiljada dinara.
Završen multifunkcionalni objekat

U zgradu mesne zajednice dugo nije ulagano, ali je nakon nekoliko godina, u faznim radovima, ova zgrada konačno privredena nameni i služiće kao multifunkcionalni objekat.

Grad je pored, fonda za kapitalna ulaganja, finansirao ovakvu ideju, jer je onda dobra pre svega za meštane mesnih zajednice. Ideja je da se kroz direktniji kontak sa meštanima i rukovodstvom mesne zajednice, lokalna samouprava upozna sa prioritetima kako bi se oni definisali na pravi način.

Još jedna od inicijativa koja je pokrenuta, jeste izgradnja trotoara ispred objekta mesne zajednice, koji su takođe tražili messtrani Malog Bajmoka. Po rečima predsednik MZ problemi se kod njih rešavaju samo u dogovoru sa meštanima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2156
Povezane teme

mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.