Komentara: 1
Pregleda: 1845

Završen međunarodni hokejaški turnir "Spartans 2013"

18.02.2013. u 17:00h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
U subotu (16. februara) na Gradskom klizalištu održan je III međunarodni turnir "Spartans 2013" za igrače do 8 i do 10 godina starosti (selekcije U8 i U10) na kojem je učestvovalo 13 ekipa iz 7 klubova i 3 države - ukupno oko 150-oro dece.
Završen međunarodni hokejaški turnir "Spartans 2013"

Najveća pobeda celokupnog turnira je bilo fantastično druženje i provod same dece kao i njihovih roditelja koji su zajednički bodrili svoje klubove sa tribina. Svi učesnici su otišli svojim kućama prepuni pozitivnih utisaka i prezadovoljni gostropimstvom i organizacijom domaćina, gde su najveći deo posla izneli sami roditelji subotičkih hokejaša.

Ukupno su odigrane 32 utakmice na kojima su najmlađi hokejaši pokazali svoje veliko znanje, talenat i ljubav prema najbržoj kolektivnoj igri na svetu. Na turniru nije vođena nikakva rezultatska evidencija jer je to bilo u drugom planu, a sva deca su na kraju turnira dobila medalje za dugu uspomenu na ovogodišnji turnir. Na svečanom otvaranju je pobliže predstavljen projekat pokrivanja klizališta, kako bi već od sledeće sezone sve selekcije HK "Spartak" imale kvalitetniji led na duži vremenski period.

HK Spartak 1 (ekipa U10): Sudarević, Horvacki, Pajić, Sigulinski M., Konkolj Šok, Jaramazović, Domijan, Mrvić, Feher B., Horvat A.

HK Spartak 2 (ekipa U10): Đukanović, Sabo Rac A., Kostić, Mickoski, Herbatin, Pećerić P., Sabo Rac M., Antonijević, Bašić P. Filip, Bašić P. Andrej, Kiš

HK Spartak (ekipa U8): Sabo Rac A., Đukanović, Bašović, Fazekaš, Feher Č., Horvat M., Šandor, Sekulić, Bukvić, Dobo, Vaštag I., Lulić, Pećerić S., Rac Szabo H., Kovačević

Iz hokejaškog kluba "Spartak" se nadaju da će sledeće sezone uspeti da organizuju dvodnevni turnir, na kojem će učestvovati još više ekipa i gde će se odigrati još više utakmica.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1845
Povezane teme
hokej na ledu hokejaški klub spartak spartans međunarodni turnir u hokeju na ledu
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.