Komentara: 0
Pregleda: 1691
Foto

Završen kviz „Čitam i skitam“

12.04.2018. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
Dodelom nagrada subotičkim osnovcima u Gradskoj biblioteci završeno je 10. izdanje kviza „Čitam i skitam“.
Završen kviz „Čitam i skitam“

U ovogodišnjem, jubilarnom, desetom kvizu učestvovalo je više od osam stotina dece, a njih oko 600 je tačno popunjenilo upitnik.  Upitnici su na tri jezika - srpskom, mađarskom i hrvatskom, ima određene teme.

- Kako je Kviz jubilarni, čitali smo i družili se sa piscima i delima koji ove godine takođe proslavljaju neki jubilej – kaže Marijana Tenodi, bibliotekar Dečjeg odeljenja. - Kada smo počinjali, upitnici su bili na papiru i bilo je mnogo manje učesnika, oko 200. Sada je učesnika i četiri puta više i zadovoljni smo kako smo popularizovali čitanje.

Završen kviz „Čitam i skitam“

Školarci koji su učestvovali saglasni su da pitanja nisu bila teška i da svake godine rado učestvuju u ovom nadmetanju.

- Nisu bila teška pitanja, bila su baš laka. Ovo mi nije prvo učešće tako da već znam šta da očekujem – jasan je Marko Đurić, učenik četvrtog razreda OŠ „Ivan Milutinović“.

 Za one koji su tačno popunili upitnik pripremljeno je 250 vrednih nagrada. Najvredniju nagradu – bicikl dobila je Dunja Vojnić Hajduk, učenica OŠ „Ivan Milutinović“.

 

Završen kviz „Čitam i skitam“

Izvor: Subotica.com
Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam" Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam" Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam" Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam" Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam" Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam" Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam" Svečanost dodele nagrada povodom završetka 10. kviza "Čitam i skitam"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1691
Povezane teme

gradska biblioteka subotica

dragan rokvić

nagradna igra

kviz čitam i skitam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.