Komentara: 0
Pregleda: 2241

Završen "Ground level fest" - prvi Festival ekstremnog sporta

22.07.2013. u 17:41h
Klub ekstremnih sportova “Spartak” je za vikend ogranizovao prvi Festival ekstremnog sporta pod nazivom “Ground level fest”. Sve aktivnosti održavale su se na gradskom klizalištu i skejt parku, a ulaz za sve gledaoce, kojih je bilo iznenađujuće mnogo, bio je besplatan. Učestvovao je veliki broj inostranih vozača bicikala i rolera, ali isto tako i veliki broj članova domaćih klubova.
Završen "Ground level fest" - prvi Festival ekstremnog sporta

Goran Berkeš i njegov sin Mates došli su iz Hamburga na festival koji je organizovan u Subotici. Goran kaže da je 15 godina vozio bicikl i da je isto toliko napravi pauzu. Sada kada mu je sin izrazio želju da se i on oproba u tome, vratio se ovom sportu.

Osim učesnika i Nemačke, bilo je takmičara iz Mađarske. Veliki broj takmičara iz Mađarske već je isprobalo svoje veštine u ovom sjektu parku, ali ovo je prvi put da su učestvovali na festivalu.

Ovo je prvi put da se ovakva festival organizovao u Subotici, a po reakcijama učesnika, ali i publike, reklo bi se da su svi više nego zadovoljni.

Sada kada je festival uspešno završen organizatori kažu da na miru mogu da razmišljaju o sledećoj godini, kada bi voleli da ponovo organizuju ovakav, ili bolji festival.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2241
Povezane teme

ekstremni sportovi

festival ekstremnih sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.