Komentara: 0
Pregleda: 2599

Završen 15. međunarodni košarkaški turnir za veterane i veteranke

18.06.2012. u 18:58h
Izvor: RTV Yueco
Završen 15. međunarodni košarkaški turnir za veterane i veteranke

Proteklog vikenda završen je 15 međunarodni košarkaški turnir za veterane i veteranke.Turnir su organizovali veterani i veteranke košarkaškog kluba Spartak uz podršku grada.Turnir je okupio veliki broj košarkaša I košarkašica sa prostora bivše Jugoslavije.

Turnir je imao i takmičarski karakter. U ženskoj konkurenciji preko 35 godina, slavile su košarkašice iz Zagreba koje su u finalu bile bolje do košarkašica iz Splita dok je kod muškaraca ekipa Sarajeva savladala subotičane posle produžetaka.

Na kraju pehare najuspešnijim ekipama podelili su Ranko Žeravica istaknuti košarkaši trener, Marija Veger jedna od najboljih košarkašica Jugoslavije i Bratislav Bata Đorđević dugogodišnji košarkaški trener. Pored njih gost na turniru je bio i Božidara Maljković, jedan od najuspešnijih Evropskih košarkaških trenera.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2599
Povezane teme

međunarodni košarkaški turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.